Tehnički kutak > Tuning skutera
Leo Vince ZX - Stage 6 pro replica???
PROOF:
--- Citat: Kemo_nrg - 10 Travanj, 2009, 15:29:28 ---e vako mi je odg trebao :icon_biggrin: ,tnx ako nebudem imao para za yasunia uzimam replicu :headbang: :headbang:
a jos nesto mozel se yasuni Z ustelat fino sa nekim kitom ili je samo za serialu?
--- Kraj citata ---
dobar je i za kit..izgurat ce ga bez muke...
ChRiStIaN:
--- Citat: SlowRider - 09 Travanj, 2009, 23:19:10 ---I meni nije jasan taj post ako ne procitam ostale postove, jer ZX je kvalitetniji, a S6 daje bolje performanse :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
eo sam si odgovorio na taj "nejasan" post! Meni su uvijek performanse na prvom mjestu bile pa tek onda sve drugo! To sam mislio rec al sam se na krivi nacin izrazio...
cvele60:
Preporuka za replicu,jer kad uspes da je ustelas imaces ubrzanje bolje bar za 20% u odnosu na zx,tt i ostale ''pocetnicke''
auspuhe i bar 5km/h vise :icon_biggrin: + naucices kako se steluju i mnogo bolji auspusi od nje :icon_thumright:
Kemo_nrg:
vec samo odlucio,ako budem imao para ide yasuni Z, ako ne onda ide replica, a jel istina to za replicu sto je ovaj jedan napsiao da nema sanse ustelati da trosi ispod 5-6 litara :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
i jos nesto to za stelanje, jel kad stavim npr replicu ide veca dizna,koje bi trebo valjke stavit, da ostavim ove 6.3, koji federi kvacila sad su zuti malossijevi i sta jos treba da bi ga ustelao :icon_scratch: :icon_scratch: ?
PROOF:
rolice lakse oko 1 g....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju