Tehnički kutak > Tuning skutera

Leo Vince ZX - Stage 6 pro replica???

<< < (9/10) > >>

PROOF:
nisi nis napravil s tim...

Losinj:

--- Citat: Kemo_nrg - 10 Travanj, 2009, 13:50:55 ---ajj oni se sad ovdja svadjaju hocel onaj staviti kit, necel staviti kit....   de plzz nek mi neko odg za ovu temu sto sam postavio,  a usput da kazem  moguce je i da mognem kupiti yasuni Z , al ako nemognem de mi recite koji bi bio bolji zasad,zx ili replica, pola odgovora je ide dobro sa kitom,onaj neide dobro...blalblalblalblal......  :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:

i prodo sam ZX-a tako da se sad nemogu vozati  :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:

izdvojio sam ova dva auspuha jer su "jeftini" a dobri, mogu kupit neki auspuh do 120€,jer tolko zasad imam, mislim da za te pare nema boljih od ova 2  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

ala jesi tu glup il kaj,ponavljaju stalno metni replicu i amen,bolja je blablabla,a i poslje ako budes nesto namjeravno nadogradjivat imas ok spuh

rolly:
U ovoj temi se govori o piaggio nrg a ne o nekim kinezima,bez uvrede...a ja spominjem kit jer se tek tad vidi razlika na nekim djelovima(pogotovo auspuh)...osim toga od original piaggio mašine se daju čuda izvuć a na kinezima se ni sa kitevima ne dođe na razinu naštelanog piaggia,ako možeš uzmi yasunia ili polini jer su oni kvalitetniji od leota i stage6(ali skuplji)...a sad ti vidi,u svakom slučaju ako se dvoumiš između zx i s6 uzmi s6 jer je jednostavno bolji

Kemo_nrg:

--- Citat: rolly - 10 Travanj, 2009, 14:59:41 ---U ovoj temi se govori o piaggio nrg a ne o nekim kinezima,bez uvrede...a ja spominjem kit jer se tek tad vidi razlika na nekim djelovima(pogotovo auspuh)...osim toga od original piaggio mašine se daju čuda izvuć a na kinezima se ni sa kitevima ne dođe na razinu naštelanog piaggia,ako možeš uzmi yasunia ili polini jer su oni kvalitetniji od leota i stage6(ali skuplji)...a sad ti vidi,u svakom slučaju ako se dvoumiš između zx i s6 uzmi s6 jer je jednostavno bolji

--- Kraj citata ---

e vako mi je odg trebao  :icon_biggrin: ,tnx ako nebudem imao para za yasunia uzimam replicu  :headbang: :headbang:

a jos nesto mozel se yasuni Z ustelat fino sa nekim kitom ili je samo za serialu?

rolly:
Kužiš tu mi neko govori da šta spominjem kit a oni brže bolje počnu o kinezima i tt-ima pa stvarno,a radi se o tvom nrg-u...ma bit ćeš i sa stage6 zadovoljan ako budeš uzimao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju