Općenito > Generalno o skuterima

Gorivo 95vs98

<< < (4/6) > >>

ivan007:
na ini netocim tako i tako tocim na omw-u ali eurosuper 95 pa jbt vi onda imate opasne pile  :toothy3: super sportski auti dobe max 5ks a vi na skuterima sto max imaju 20ks osjetite razliku znaci ako se nemoze dobit snaga neznam kak vi dobijete

luna500rr:

--- Citat: ivan007 - 09 Travanj, 2009, 15:29:37 ---na ini netocim tako i tako tocim na omw-u ali eurosuper 95 pa jbt vi onda imate opasne pile  :toothy3: super sportski auti dobe max 5ks a vi na skuterima sto max imaju 20ks osjetite razliku znaci ako se nemoze dobit snaga neznam kak vi dobijete

--- Kraj citata ---

ja na luni osjetim razliku kada mi je rezervar pun, a kada prazan tih 4kg razlike u tezini na 150(otprilike) ja + luna je osjetno. To je dakle 2,6%. Razlika u oktanima (95 i 100)  daje razliku od 5%. Dakle razlika je otprilike u ta dva goriva kao da sa 100 vozite prazni, a sa 95 nosite gajbu pive ispod noga.
Nadam seda vam je uz pivu lakse skuzit  :icon_biggrin:

RideRR4EveRR:
placebo efect

3alfa3:

--- Citat: luna500rr - 09 Travanj, 2009, 18:10:19 ---ja na luni osjetim razliku kada mi je rezervar pun, a kada prazan tih 4kg razlike u tezini na 150(otprilike) ja + luna je osjetno. To je dakle 2,6%. Razlika u oktanima (95 i 100)  daje razliku od 5%. Dakle razlika je otprilike u ta dva goriva kao da sa 100 vozite prazni, a sa 95 nosite gajbu pive ispod noga.
Nadam seda vam je uz pivu lakse skuzit  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Jos samo objasni zasto mislis da vise oktana podize snagu i sve rijeseno.

ivan007:
ma ja nisam nis vise ni pisao ako misle da je tako ne bude i ako oktani daju snagu opet dobro kak zele nek misle :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju