Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Kymco SUPER 9 yellow-blue
mmario73:
@pajo tnx, nisam još završio iskomplikovalo se to oko ležaja, oba para novih su loši, najzad stigli SKF-i i nova Sceed42 radilica, pa ću postovati kada i to bude
@sanatorijum , ne znam koliko će to PS-a biti ja ne verujem 15, ipak je 17mm fabrički karburator gore, kymco bi trebao sada biti malo jači city moped, stigla je nova radilica, pa ću uporediti detaljno, sve ostalo je isto Stage6 primar, malossi varijator, remen i torque kako je i bilo... Cilj mi je da umerim potrošnju i da moju težinu sa lakoćom ponese, ne želim udarati neke rekorde sa njime više..
@dino ovo je uglomer, od kartona izrađen, može se i kupiti, sa njime se meri ugao otvorenosti kanala, ovde sam samo proveravao koje su stock mere koje nisam planirao pomerati, ovaj Hebo manston replica deluje po konceptu veoma ozbiljno.. Meri se tako što obeležiš tačku na bloku i nuliraš uglomer na početku otvaranja nekog kanala i zakrećeš radilicu do kraja zatvaranja u smeru kojim bi se u radu okretala... Na kraju nije ovo dovoljno da bi se postavila određena analaliza stanja tuninga, potrebno je i površinu otvora kanala izmeriti sa otiska, malo je kompleksnija sprega površine i ugla da bih je ovako opisao, a ugao od 182 stepena za izduvni kanal je optimizovan za do 11k rpm-a, i razlika izduvni prelivni od 57 stepeni obećava ozbiljan pritisak i oštriji režim motora u rezonantnom spektru..
animatrix:
za prelivni bi onda trebala sto veca razlika da rezonancija bude veca?
sanatorium:
--- Citat: mmario73 - 14 Kolovoz, 2009, 02:09:05 ---@pajo tnx, nisam još završio iskomplikovalo se to oko ležaja, oba para novih su loši, najzad stigli SKF-i i nova Sceed42 radilica, pa ću postovati kada i to bude
@sanatorijum , ne znam koliko će to PS-a biti ja ne verujem 15, ipak je 17mm fabrički karburator gore, kymco bi trebao sada biti malo jači city moped, stigla je nova radilica, pa ću uporediti detaljno, sve ostalo je isto Stage6 primar, malossi varijator, remen i torque kako je i bilo... Cilj mi je da umerim potrošnju i da moju težinu sa lakoćom ponese, ne želim udarati neke rekorde sa njime više..
@dino ovo je uglomer, od kartona izrađen, može se i kupiti, sa njime se meri ugao otvorenosti kanala, ovde sam samo proveravao koje su stock mere koje nisam planirao pomerati, ovaj Hebo manston replica deluje po konceptu veoma ozbiljno.. Meri se tako što obeležiš tačku na bloku i nuliraš uglomer na početku otvaranja nekog kanala i zakrećeš radilicu do kraja zatvaranja u smeru kojim bi se u radu okretala... Na kraju nije ovo dovoljno da bi se postavila određena analaliza stanja tuninga, potrebno je i površinu otvora kanala izmeriti sa otiska, malo je kompleksnija sprega površine i ugla da bih je ovako opisao, a ugao od 182 stepena za izduvni kanal je optimizovan za do 11k rpm-a, i razlika izduvni prelivni od 57 stepeni obećava ozbiljan pritisak i oštriji režim motora u rezonantnom spektru..
--- Kraj citata ---
ma stavi neki veci karb 21mm ili neki veci ( nacices neki jeftin polovni ) i ima to da ide oko 120km/h bez problem ( pa zar nije so malosi sport 70cc isao 112km/h a sada ima jos bolji spuh i jos bolji kit
mmario73:
@animatrix -za razliku otvorenosti prelivni izduvni, jeste na većoj razlici veći pritisak, jača rezonancija međutim tu se značajno gubi na elastičnosti, motor bude teže podesiv, a i na većem pritisku se postavlja pitanje koliko klip može izdržati.. Treba biti objektivan i uskladiti portove cilindra prema ostalim periferijama i kvalitetu komponenata
@sanatorijum videću, imam race setup u kući, ovaj mi je potreban za svaki dan, možda doteram 19mm karb razmisliću, svakako želim prvo testirati ovako, btw malossi sport je bio tuniran 188 izduv 135 preliv, auspuh prerađen za 10k rpm-a i 24 karb.. neće sport u originalu tako da radi...
sanatorium:
--- Citat: mmario73 - 14 Kolovoz, 2009, 10:10:58 ---@animatrix -za razliku otvorenosti prelivni izduvni, jeste na većoj razlici veći pritisak, jača rezonancija međutim tu se značajno gubi na elastičnosti, motor bude teže podesiv, a i na većem pritisku se postavlja pitanje koliko klip može izdržati.. Treba biti objektivan i uskladiti portove cilindra prema ostalim periferijama i kvalitetu komponenata
@sanatorijum videću, imam race setup u kući, ovaj mi je potreban za svaki dan, možda doteram 19mm karb razmisliću, svakako želim prvo testirati ovako, btw malossi sport je bio tuniran 188 izduv 135 preliv, auspuh prerađen za 10k rpm-a i 24 karb.. neće sport u originalu tako da radi...
--- Kraj citata ---
pa preradi i ovaj kit i stavi neki karb i voziga svaki da + mozes ucestvovati na trke i biti jos bolji od pre
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju