Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Kymco SUPER 9 yellow-blue

<< < (11/18) > >>

mmario73:
I na kraju da ipak ovaj neuspeli projekat overim sa jednim videom, takav je red...

Malossi GUS, 188/135+Airsal T6, na 12/100, Tecnigas RS2, na 9000rpm-a, Keihin 17mm+Airbox, main jet 100, driver 125Kg :) malo sam smršao

Max speed 95Kmh
0-88Kmh, 402m, 23,32s

pajo:
sprema se nešto drugo???

mmario73:
juče je stigao najzad Hebo Manston replica kit, novi na tržištu za Kymco motore koji imaju 41,6 hod klipnjače... Alu nikasil, i klip sa jednim prstenom... Da ne dužim mnogo ovo je slika sa net-a, kada budem radio, postovaću iskustva.. Kymco zasada ostaje na vazduhu.. Ovaj kit se ne radi u LC varijanti..

noky007:

--- Citat: hac - 20 Lipanj, 2009, 14:06:25 ---airsal klipovi su dosta loši,jako se šire i dosta su mekani......

--- Kraj citata ---

Tu si u pravu,bas sam nedavno na svom airsalu(alu),skido glavu i cistio nju i garez sa cela klipa!
Uglavnom da ne duljim cilindar je netaknut, bez ikakvih risova, klip takoder ali karike dobile malo lufta u svojim utorima i to nakon 4000km,Vozen u podrucju 7000-9000okr min!
Inace hladenje je odlicno iako se radi ozracnjaku,dobro ga saftam sa full sintetickim elf-om na 3-4%,frga je 16mm dellorto sa 72 diznom,smjesa lagano bogata!

I naravno sad mi vrag neda mira jer malo zvone karike na leru,pa razmisljam o zamjeni klipa posto je cijena smjesnih 23€!
A vidio sam da je 3alfa3 mjenjao tek na 10tkm i to cisto preventive radi na svojoj replici(je da je vodeno ali opet)!

*ovolko zaribanih cilindara u jednoj temi nisam tak skoro vidio!

mmario73:
čitao sam i ja razne postove za tog airsal-a, i nisam hteo da se upuštam u tuđe iskustvo ipak ja verujem velikim fabrikama, i reko da probam, pa kupim i klip u rezervi da imam..

ova kombinacija sa Gus-om je baš kobna bila, u prvom slučaju je jasno za hlađenje tog stuba, tog cilindra mi je pomalo žao, dobro je išao... Ovo za post loših cilindara me spopala i ekipa sa drugih foruma, moj stav je da treba biti objektivan i postovati i neuspehe, inače sve postaje sterilno..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju