Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Kymco SUPER 9 yellow-blue
mmario73:
--- Citat: hac - 13 Travanj, 2009, 13:29:36 ---koliko je vrijeme na 402....nisam nigdje vido da si napisao......ak je tajna zbog konkurencije napipši mi na PM
--- Kraj citata ---
nije tajna, ima na slici pa reko da se pročitati 18,84, ali to ćemo da premerimo bez vetra i sa drugim podešavanjem prenosa, i naravno još jednom kad naturpijam ovaj T6
Pupo:
Stvarno lijep projekt. Nisam još pročitao sve ali nemogu da ne pohvalim. Samo nema potrebe za čistim antifrizom, bolje napraviti mješavinu sa destiliranom ili kupiti gotovu jer mi se desilo da mi je skuter imao povečenu radnu temp kod korištenja čistog antifriza. Kada sam ga malo razrjedio, temperatura se vratila u normalu.
Ima i elegantnijih rješenja protiv otezanja matice od korištenja 2 matice :D
mmario73:
upravo sam to radio, zamešao 3dl destilovane vode u antifriz, jer je destilovanoj vodi specifična težina druga pa bolje odnosi, odnosno donosi temperaturu, a odgovara mi i -20C , da se dogovorimo ipak ispod 5C se ne vozi, a parkiram u garaži gde ima grejanja... Treba da ispustim svi tekućinu i precizno uradim odnos.. Mada mi se čini da je već malo bolje...
nemogu da pohvatam ono za maticu.... :)
Pupo:
Malo sam se nezgodno izrazio,
htio sam reći da mjesto 2 matice si mogao staviti maticu sa plastikom ili staviti malo "mase" protiv odvrtanja matice ali nebitno, jer se nevide pa nije problem.
mmario73:
na hladnjaku, na kraju su ove sa plastičnim umetkom montirane kada sam skratio te šrafove... možda na slici još nije tako...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju