Tehnički kutak > Tuning skutera

tuning sr 50 ditech

<< < (5/7) > >>

Iwo SR Tuono:
da, to bi bilo to šta se serijskog cilindra tiče..mislim da bolje nemože  :icon_thumright:

neno20:
dečki hvala svima na savjetima,nešto ću iskombinirat,i naravno nešto sam naučio :toothy9:

B.E.G.A:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 09 Travanj, 2009, 23:53:31 ---da, to bi bilo to šta se serijskog cilindra tiče..mislim da bolje nemože  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ide ditech najbolje do sad.

Ja imam doma polinijev kit stoji u kutiji u garaži i nikak ga stavit.
Kad se razleti onda ću tek stavit kit jer ne znam kome bi u mom kraju to odvezo da mi ugradi.

Iwo SR Tuono:
sam svoj majstor, kreni pa ćeš vidjet, najveći problem od cijele priče ti je stavit osigurače na klip, hah

ovo ostalo ide samo od sebe...samo nemoj pomješat štekere od injektora, pomješat crijeva od pumpe, povrata kad budeš vraćao natrag i to je to...meni je didi mrtav zato i stavljam kit, već mu je 20 000 km i slabije pali,vrijeme je od karika,al kad ga već raskopavam onda ću složi neki vrag.

Aleks:
Meni je najveci problem bio stavljanje osiguraca na klip, jer nisam imao prave špiccange, a sa pravim sam oba osiguraca slozio u 2 minute.

Drugi problem je bio stavljanje cilindra na montirani klip, jest da je cilindar imao na koso odrezan onaj doljnji dio di ide u blok, ali opet sam se namucio ko pas.  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju