Tehnički kutak > Tuning skutera
tuning sr 50 ditech
Iwo SR Tuono:
javi rezultate, al hoće, na odzivu i na krajnjoj dobiješ...malu razliku ćeš osjetit 100%...al bez e14, samo počupaj sve iz airobxa i red sponge nutra baci
B.E.G.A:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 11 Travanj, 2009, 16:44:31 ---javi rezultate, al hoće, na odzivu i na krajnjoj dobiješ...malu razliku ćeš osjetit 100%...al bez e14, samo počupaj sve iz airobxa i red sponge nutra baci
--- Kraj citata ---
Nisam još stigao stavit,nadam se da ću večeras.
Mislim da ću morat stavit gljivu jer sad mi je airbox prazan,samo redspunge unutra i taman mi je boja sviječice.
Iwo SR Tuono:
nećeš, meni je počupano sve iz airoboxa i samo je red spoge nutra, i skini si ono gueno crijevo sa airboxa koje dovodi zrak izvana, znači ne ono koje ide na leptir gasa...neznam kakva je ta e14, al ako nema poklopac to ti vuče previše zraka i neće to bit dobro, izgubit ćeš na šutu previše...vidjet ćeš sam.... keep on scootin'
B.E.G.A:
Evo složio sam ga prije sat vremena,pa sam sad došao sa probne vožnjce po kvartu.
Dakle ukombinirao sam Malossi Ecu + Polini čašicu(jedna debela šajbica) + Red Spunge.
Rezultat za ditecha brutalan odgovor na gas,smiješno je kak se sad osjeti trzaj prema natrag.
Samo imam filing da bi još malo zraka dobro došlo,jer nekad zatrokira,ali i sviječica ima cca 400km,pa ...
Sutra moram sve istestirat,i isprobat još kombinacija sa šajbicama i gljivom pa javim rezultate :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju