Tehnički kutak > Tuning skutera
preporuka za kineze
autodario:
--- Citat: b_l_a_c_k - 07 Travanj, 2009, 20:54:34 ---ma bjezi od kineza na kilometre...evo slucaj kod mene..nakon 4000km zadnji lezaj na tocku se razvalio...danas pokuso da rastavim prenos i nisam mogo skinut kvacilo...kinez ga zatego pistoljem ko da se nikad nece skidat..
p.s. gedoru sam pomoto a nisam mogo odvrnut navrtku...bolje ti je uzmi sta polovno al da nije kinez...
--- Kraj citata ---
Potpis!
I ja se navozao kineza i zaključio da se ne isplate.
Samo gubiš na cijeni kod ponovne prodaje, a tuning zaboravi - jer kad uložiš novce da ide kako bog zapovijeda; zaključiš da si mogao za te novce kupiti neku Yamahu ili sl.
phantom:
ma sve ok....al kazem ti nije za mene a treba mi nesto novo za 30 km/h doć do trgovine i nazad....kuzis a polovno već imam...al ovdje ima ljudi sta voze baotiana 3-4 godine bez problema zato me zanima koji se model istakao kao dobar,sta je bolje za slićnu lovu
phantom:
--- Citat: autodario - 07 Travanj, 2009, 20:58:58 ---Potpis!
I ja se navozao kineza i zaključio da se ne isplate.
Samo gubiš na cijeni kod ponovne prodaje, a tuning zaboravi - jer kad uložiš novce da ide kako bog zapovijeda; zaključiš da si mogao za te novce kupiti neku Yamahu ili sl.
--- Kraj citata ---
kužima ja to sve ali treba mi scoot koje voze ženske osobe,djeca kužiš ne namjeravam to skupo platiti niti kasnije prodavat niti tunnirati niti mi treba brzina jer imam svoju pilu.....kuzis zanima me model koji je ok i da izdrži 3 godine meni super kasnije ga bacim u kontenjer i kupim drugog...kužiš??
phantom:
kojeg kineza od trenutno dostupnih bi bilo najbolje kupiti dakle :cijena oko 4000 kn-5000 kn,4t,50 ccm
luna500rr:
luna chapter, kimco agility - neznam koliko dodje ali je skoro savrsen 4t
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju