Tehnički kutak > Tuning skutera

preporuka za kineze

(1/6) > >>

phantom:
Pozdrav ekipa,znam da nije baš popularna tema o kineskim motorima i da ih malo tko voli pa i ja,ali eto zanima me....uz svoj scoot treba mi i jedan mali kinezić od 50 ccm...pa me zanima koji model preporućujete po optimallnoj cijeni....

Kakva imate iskustva s ovim novim modelima nije bitno rebel,baotian,silverstone i te p*z*arije,šta mi preporučujete?ono treba mi samo da vozi i da nema kvarova na masini,karburatoru,struji i sl...

pozz

Drnda:
zelis li 4 ili 2t, koliko love mislis dati... novo, ili polovno

Luka 0101:
ja ti preporucam Lunu Vision 50

ne zato kaj ju ja vozim vec zato sto nisam imao nikakvih kvarova, osim kaj sam klip mjenjao ali to je bila moja krivica jer sam ostao bez ulja....
zbilja nisam imao nikakvih problema s njom...
Evo prije par tjedana sam išao u rijeku s njom i izdražala je put bez problema...

Cijena nove lune dođe 7500 kn za gotovinu, 8300 za kartice...

b_l_a_c_k:
ma bjezi od kineza na kilometre...evo slucaj kod mene..nakon 4000km zadnji lezaj na tocku se razvalio...danas pokuso da rastavim prenos i nisam mogo skinut kvacilo...kinez ga zatego pistoljem ko da se nikad nece skidat..

p.s. gedoru sam pomoto a nisam mogo odvrnut navrtku...bolje ti je uzmi sta polovno al da nije kinez...

Luka 0101:

--- Citat: b_l_a_c_k - 07 Travanj, 2009, 20:54:34 ---ma bjezi od kineza na kilometre...evo slucaj kod mene..nakon 4000km zadnji lezaj na tocku se razvalio...danas pokuso da rastavim prenos i nisam mogo skinut kvacilo...kinez ga zatego pistoljem ko da se nikad nece skidat..

p.s. gedoru sam pomoto a nisam mogo odvrnut navrtku...bolje ti je uzmi sta polovno al da nije kinez...

--- Kraj citata ---
a jbg ti majstore...
pa gedora ne služi za zatezanji i odtezanje... to moraš u zeti kljuc a onda racmu...

sorry na off-u

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju