Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: preporuka za kineze  (Posjeta: 4012 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline phantom

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • Spol: Muški
  • vozim šta mi do?e pod ruku samo da sagorjeva
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: pakostane
  • Moj Skuter: nrg
  • MojSetup: mhr
  • MojSpuh: gianelli shot
Odg: preporuka za kineze
« Odgovori #20 : 07 Travanj, 2009, 21:55:33 »
pa jeli imaju ti motorčeki uopće GARANCIJU.....?????????
acab jbg "policijski posao je ?astan samo ga obavljaju u dosta slu?ajeva ne?asni ljudi"

Offline smedamecka

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Vespa px
  • MojSpuh: sito+
« Odgovori #21 : 07 Travanj, 2009, 22:02:38 »
imaju dvije godine, nisan siguran bas za sve al ja iman..

Offline Agil

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: online, od o
  • Moj Skuter: Kymco Agility 80 + K
  • Moja Kaciga: magemusy
  • MojSetup: 27 000 km Honda-Sundiro na 4T+Agility City 2T Vanilla
  • MojSpuh: magemusy
« Odgovori #22 : 07 Travanj, 2009, 22:30:22 »
do 4 BT QT9 do 5 QT12, do 6 sympli, do 9 Agility do 12 City,  do 13 Super 8, do 14 Neos

svi 4T 50 ccm, svi osim Yamahe GY6 ..pazi ge-ipsilon-šest !!! još od Honde Cuba legenda od motora

o kvaliteti Baotiana je apsurdno razgovarati uz tu cijenu...kvare se kao i drugi skuteri, uz faktor X (koliko para toliko muzike - odlaze sajle, ali motor uglavnom odradi 20 - 30 000 na jestivo ulje), Kymcoi se ne kvare....SYM ko SYM...pouzdan tajvanac, Neos novost,,tri ventila, vodeno...???

4T skuteri 50 ccm su preslabi po snazi, ali s dobro podešenim kitom 80 , imaš odličan skuter, uz sve prednosti 4T
« Zadnja izmjena: 07 Travanj, 2009, 22:33:02 Agil »

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #23 : 07 Travanj, 2009, 22:44:36 »
Mislim da je Agil zaključio temu na kineski način, uglavnom ovo iznad i neš pogriješit  :icon_thumright:

preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline phantom

• forumski biciklist
  • vozim šta mi do?e pod ruku samo da sagorjeva
  • Mjesto: pakostane
  • Moj Skuter: nrg
  • MojSetup: mhr
  • MojSpuh: gianelli shot
« Odgovori #24 : 07 Travanj, 2009, 22:51:15 »
ovo što je agil napisao svaka čast,frende zahvaljujem.vrlo precizno...što se mene tiče tema je lock-ana
acab jbg "policijski posao je ?astan samo ga obavljaju u dosta slu?ajeva ne?asni ljudi"

Offline Tony_gp1

• forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Kraljevica (Rijeka)
  • Moj Skuter: mlade djevojke po selu
  • MojSetup: stage 6
  • MojSpuh: Gianelli
« Odgovori #25 : 07 Travanj, 2009, 22:56:32 »
Ja sam vozio botiana jedno godinu dana napravio sam s njim jedno 5tk...prvu godinu sve super motor koliko para toliko i muzike....išo je ok....nakon god dana kad prođe garancija...počnu odlazit sajle....sajla gas oko 200 kn....sajla od zadnje kočnice....200kn i crijevo za prednju isto tako negdje....200 kn ....tako da neznam ša reć za te motore....mašin nikad problema sa njom....ali ove sajle....užas......mislim svako kome je taj motor za po kruh se spustit u trgovinu 100-500 m od kuće super ali na neke duže relacije....NE....a neznam ...ovisi i o motoru....jedan od 1000 ti je super....ne prolazi niš....znam puno ljudi...koji imaju botijana....nekima nikad niš a nekima stalno neki problemi....zbilja neznam ša reć....bolje kupit neki polovni....nać će se za par milja kuna....neki sa piaggio ili minarelli makinom....i neće bit nikakvih problema....a djelova ima na bacanje i uz dobre cjene.....zbilja neznam....ja sam mislio bit će dobar botijan za po kruh i to....ali onda gledam ša sam dao 4600 za novi kad sam za jedno 5 mogo nać solidan runner ili nešto drugo.....po meni bolja opcija je runner ili rox nego botijan....Pozzzzz....govorim iz vlastitog iskustva....kupio sam derbija od 50 ccm...i više nego dovoljno....