Općenito > Generalno o skuterima

problem s runnerom

<< < (2/7) > >>

giannelli:
ja kakav sam bi stavio  yasuni c16, mislim da yasuni nece toliko trgat kao nardo ili shot.

mene zanima, due+ ne preradeni koliko bi trajao na nardu ili shotu? naravno uz radilicu i 19 carb.
naravno da se skut vazda grije, sporo vozi samo nekad pun gas.

isto pitanje sa c16, koliko bi trajao?

akoo je velika razlika radije bi isao sa yasuniem.

mzda cak meni padne neki setap s duetom na kraju ljeta.

STEF:
šta mislite me možda guši jer nemam gljivu??

sven_vx:

--- Citat: gianelli - 07 Travanj, 2009, 19:49:20 ---ja kakav sam bi stavio  yasuni c16, mislim da yasuni nece toliko trgat kao nardo ili shot.

mene zanima, due+ ne preradeni koliko bi trajao na nardu ili shotu? naravno uz radilicu i 19 carb.
naravno da se skut vazda grije, sporo vozi samo nekad pun gas.

isto pitanje sa c16, koliko bi trajao?

akoo je velika razlika radije bi isao sa yasuniem.

mzda cak meni padne neki setap s duetom na kraju ljeta.

--- Kraj citata ---
ja sam imao due+,nardo,multivar,deltu,19 frgu,usis malossi i torq...i motor je vozio bez ikakvih problema 4000km i onda sam ga rastavio i prodao...s tim da uzmes u obzir da je svaka voznja bila 80% gasa... :dontknow: :drunken_smilie:

giannelli:
auspuh ti gusi, nemoze due+ vrtit na okretajima gdje on razvija najvecu snagu.
steta je svakao vozit due+ s tim auspuhom, dam ti ja svog trophy-a za due ako ne zelis mjenjat zx-a. :D

auspuh ti je glavni krivac zasto motor ne ide vise.

@sven, koliko ja znam tebi je due bio zaribo. :S

sven_vx:

--- Citat: gianelli - 07 Travanj, 2009, 21:36:08 ---auspuh ti gusi, nemoze due+ vrtit na okretajima gdje on razvija najvecu snagu.
steta je svakao vozit due+ s tim auspuhom, dam ti ja svog trophy-a za due ako ne zelis mjenjat zx-a. :D

auspuh ti je glavni krivac zasto motor ne ide vise.

@sven, koliko ja znam tebi je due bio zaribo. :S

--- Kraj citata ---
neznam ja di si ti to cuo...moj duje nije zaribo...prodao sam ga decku iz sesveta i jos mu je na motoru i njemu nije zaribo...bio mi je zaribo gus,a ne duje... :dontknow: :o

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju