Općenito > Generalno o skuterima
problem s runnerom
STEF:
a koji spuh da stavim?svako svoje govori?više ne znam ni sam šta da stavim,btw kupujem polovno tako da ako ko ima neki spuh neka javi!
sven_vx:
--- Citat: STEF - 07 Travanj, 2009, 21:48:35 ---a koji spuh da stavim?svako svoje govori?više ne znam ni sam šta da stavim,btw kupujem polovno tako da ako ko ima neki spuh neka javi!
--- Kraj citata ---
ovisi sta ti zelis...trajnost ili jacu snagu???ako zelis da duze traje uzmi npr yasuni c16,a ako zelis da se vrti vise i da ide nesto bolje tu su shot,nardo i jos dosta njih...
smmania:
--- Citat: STEF - 07 Travanj, 2009, 21:48:35 ---a koji spuh da stavim?svako svoje govori?više ne znam ni sam šta da stavim,btw kupujem polovno tako da ako ko ima neki spuh neka javi!
--- Kraj citata ---
c16 ili nardo ,c16 je sminka i manje vrti a nardo vrti vise i manji ce bit vijek trajanja kita
STEF:
oke...zaključio sam da kupujem yasunija ili narda,ovisi šta naleti!hvala svima...
sven_vx:
--- Citat: STEF - 07 Travanj, 2009, 22:03:20 ---oke...zaključio sam da kupujem yasunija ili narda,ovisi šta naleti!hvala svima...
--- Kraj citata ---
najbolje bi ti bilo da uzmes narda...jer se on najbolje "slaze" sa due+-om... :frajer:
ali tesko da ces ga naci polovnog... :hmh:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju