Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Night meet petak 10.4.2009

<< < (11/17) > >>

eladio:
ok, sad kad je to rijeseno  :redface: , svaka cas ekipa, lijepo nas je bilo, voznja mozda za neke malo brza, ali korektna

pohvalno i svakako za ponoviti  :icon_thumright:

gokiSP:
a di su slike

Tomy2023:

--- Citat: Sp-driver - 11 Travanj, 2009, 01:48:26 ---ovo vam pise fxr... ja sam doso tam ponovo i vidim kiki-a i frendove stoje tam... kazu otisli su svu... i sta drugo kad sam vec tamo..reko oda na cajku neku.. i evo sad doso doma....  meet je bio dobar..samo sto pi*ka SVEN opet nije doso a kao neki baja vamo tamo... joj sutra ce opet imat neki izgovor itd...al dobro... sve u svemu ok ... ali najavilo se puno vise ekipe al dobro..glavno da su bili gazda foruma i ostala ekipa....  napokon i robija upozno.. kiki osto bez zadnjeg fara..  :laughing7:    bilo je ok  :icon_thumright:
[/quote

jedan od frendova sam JA
--- Kraj citata ---

robert:
al smo bar imali
SPECIAL EDITION STUNTMEN

ostatak slika
http://scooter.zippo-friends-croatia.com/thumbnails.php?album=30&page=1

sven_vx:

--- Citat: Sp-driver - 11 Travanj, 2009, 01:48:26 ---ovo vam pise fxr... ja sam doso tam ponovo i vidim kiki-a i frendove stoje tam... kazu otisli su svu... i sta drugo kad sam vec tamo..reko oda na cajku neku.. i evo sad doso doma....  meet je bio dobar..samo sto pi*ka SVEN opet nije doso a kao neki baja vamo tamo... joj sutra ce opet imat neki izgovor itd...al dobro... sve u svemu ok ... ali najavilo se puno vise ekipe al dobro..glavno da su bili gazda foruma i ostala ekipa....  napokon i robija upozno.. kiki osto bez zadnjeg fara..  :laughing7:    bilo je ok  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
nemoj bzvz srat sada kada neznas zbog cega nisam dosao...prije nego sam isao van sam sreo ekipu koja je isla sa meeta i rekli su da je bilo ok i da vas je bilo "20" ako ne i vise...pitao sam ih oko 10.30 da di ste otisli jer smo bili ja i tri frenda sa motorima vani i da se nademo s vama i slozimo dir,a oni su rekli da ste se svi razbjezali doma...a ovo za izgovor nemam rijeci...pa jbt nisam ja duzan doc tamo...nece nikom nista bit ako ja ne dodem...dosla mi je cura iz rijeke i sigurno necu nju odjebat da bi doso na meet...razmisli malo sta bi ti napravio na mom mjestu pa onda seri kolko te volja...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju