Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Night meet petak 10.4.2009

<< < (10/17) > >>

Tomy2023:
evo ja stigo prije par min... :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

meni je bil ovo prvi meet i od saad idem na svakog kojeg moguu :toothy12: :toothy9: :toothy12: :toothy9: :toothy12: :toothy9:

meni bilo preeejeeeeeebbbeeeenooo   :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

_aerox_:
brkicu sve znas,sutra bum ti dopeljal dna,bolje da s tim nisam ni dosel tam :toothy9:

robert:
evo i ja sada došao doma. nakon što smo se svi razišli, eladio i ja smo u avenue mall na pivu. nešto kasnije se i dottore pridružio.

Sp-driver:
ovo vam pise fxr... ja sam doso tam ponovo i vidim kiki-a i frendove stoje tam... kazu otisli su svu... i sta drugo kad sam vec tamo..reko oda na cajku neku.. i evo sad doso doma....  meet je bio dobar..samo sto pi*ka SVEN opet nije doso a kao neki baja vamo tamo... joj sutra ce opet imat neki izgovor itd...al dobro... sve u svemu ok ... ali najavilo se puno vise ekipe al dobro..glavno da su bili gazda foruma i ostala ekipa....  napokon i robija upozno.. kiki osto bez zadnjeg fara..  :laughing7:    bilo je ok  :icon_thumright:

eladio:
sta nisi ti bannan?

:icon_scratch: :nono:

ne moze to tako  :glasses9:

ide sad i "tebi" bann na 24 sata  :tuptup:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju