Općenito > Generalno o skuterima
provjera ccm-a
Mr J:
--- Citat: @nte - 13 Ožujak, 2007, 21:39:42 ---ma šalim se ja! :hello:
tuning ima svoje čari, al ipak.....najbolji tuning je jači motor :redface:
--- Kraj citata ---
to svakako! :icon_thumright:
AeRRox:
Ja sam danas cuo pojam brusenje klipa :laughing6: pa sto ce ti manji klip kada treba veci :drunken_smilie:
Ali decko se zbunio...
Inace vecina 50ccm skutera na vodeno hladjenje ima snagu od 4 konja, a to se moze podici malo sa auspuhom i ostalim sitnicama. Sa kitom se dize snaga na 8 konja, a ona moze varirati zbog (NE)ustelanosti skutera.
Mr J:
--- Citat: AeRRox - 13 Ožujak, 2007, 22:12:53 ---Ja sam danas cuo pojam brusenje klipa :laughing6: pa sto ce ti manji klip kada treba veci :drunken_smilie:
Ali decko se zbunio...
Inace vecina 50ccm skutera na vodeno hladjenje ima snagu od 4 konja, a to se moze podici malo sa auspuhom i ostalim sitnicama. Sa kitom se dize snaga na 8 konja, a ona moze varirati zbog (NE)ustelanosti skutera.
--- Kraj citata ---
Ovisi kako koji kit, a ima tu jos dosta sitnica koje dizu snagu... moze ostati ista zapremina ali ako se napravi dobar porting, digne se tajming, smanji se squish, poveca se ispuh, masina postaje daleko bolja i jaca...
AeRRox:
A to je neki prosjek, pravi tuneri dizu mnogo vise od navedenog...
el:
--- Citat: AeRRox - 13 Ožujak, 2007, 23:35:29 ---A to je neki prosjek, pravi tuneri dizu mnogo vise od navedenog...
--- Kraj citata ---
a s kojim dijelovima skutu dignu tolku snagu ()osim navedenih sitnica ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju