Tehnički kutak > Tuning skutera

runner 2006 godište,tuning

<< < (6/10) > >>

roby44:
ja npr. nemam vremena za vozacki. tak da pare nisu problem....

AeRRox:
Imam doma serijalu od 32. godine i sada cu staviti karbonske usisne lamelice :glasses9: Imam zeljezne i malo su PRE debele sto rezultira sporijim odazivom na gas... ipak cu malo tunirati :toothy10: Nemogu biti da nista ne radim...

Ali tuniranje je zabavno na neki nacin, ali ne razmisljas koliko ulzes novaca i na kraju kad sve zbrojis :angry9:

roby44:

--- Citat: AeRRox - 14 Ožujak, 2007, 20:06:30 ---Imam doma serijalu od 32. godine i sada cu staviti karbonske usisne lamelice :glasses9: Imam zeljezne i malo su PRE debele sto rezultira sporijim odazivom na gas... ipak cu malo tunirati :toothy10: Nemogu biti da nista ne radim...

Ali tuniranje je zabavno na neki nacin, ali ne razmisljas koliko ulzes novaca i na kraju kad sve zbrojis :angry9:

--- Kraj citata ---

vidis , pametno, lamelice! spori odaziv na gas, to bi kod mene mogao bit slucaj... a karbonske stoje i cekaju.... :laughing9:

AeRRox:
Ako su tanje onda j bolji odaziv na gas, ali tanje ce ti prije puknuti :icon_thumright:

I ne svidjaju mi se bas zeljezne, jer ako puknu, onda pukne i novcanik...

roby44:

--- Citat: AeRRox - 14 Ožujak, 2007, 20:21:22 ---Ako su tanje onda j bolji odaziv na gas, ali tanje ce ti prije puknuti :icon_thumright:

I ne svidjaju mi se bas zeljezne, jer ako puknu, onda pukne i novcanik...

--- Kraj citata ---

da metalne puknu, tu stvarno treba nesreca. to se jako, jako rijetko dogada.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju