Tehnički kutak > Tuning skutera
runner 2006 godište,tuning
Punisher:
Sve je to točno što si rekao AeRRox... svaka čast da ima i onih koji i vide drugu stranu tuniranja (troškovi)...
Sad sve ovisi koliko si dobro upoznat s određenim stvarima prije nego što se baciš na posao.
Ima onih koji pametno tuniraju (polagano prvo prikupe sve informacije pa se odluče i lagano sve to i ostvare), a ima i onih koji idu po principu 'samo nabaci da ide pa koliko traje traje,stavit ćemo opet ili uzet drugi skuter'.
Opet ima i tuning (dijelova) koji traju kraće ili duže.
Tuning bi trebao biti 'gušt' ali sa 'klikerima' u glavi.
Dino:
Ma svaka čast tuningu i sve to,vozija san i ja tih nabrijanih skutera i stvarno je gušt,ali što nije bolje za te novce(za koje kupite 50ccm serijski) kupiti neki polovni od 125ccm i od novaca što mislite potrošiti na kit platiti sebi vozački.Kit nije samo kupiti,staviti i voziti.Tu stalno triba ulagati.
Moj je prijatelj s kitom na runneru priša 3500km i sad svaki vikend nešto prčka po njemu,a kad idemo đir negdi na svakoj benzinskoj triba stajati.
roby44:
--- Citat: Dino - 14 Ožujak, 2007, 18:01:20 ---Ma svaka čast tuningu i sve to,vozija san i ja tih nabrijanih skutera i stvarno je gušt,ali što nije bolje za te novce(za koje kupite 50ccm serijski) kupiti neki polovni od 125ccm i od novaca što mislite potrošiti na kit platiti sebi vozački.Kit nije samo kupiti,staviti i voziti.Tu stalno triba ulagati.
Moj je prijatelj s kitom na runneru priša 3500km i sad svaki vikend nešto prčka po njemu,a kad idemo đir negdi na svakoj benzinskoj triba stajati.
--- Kraj citata ---
sve je to tocno al opet, nema svako vozacku...
ima svoje predosti i mane...
Dino:
--- Citat: roby44 - 14 Ožujak, 2007, 18:06:02 ---
--- Citat: Dino - 14 Ožujak, 2007, 18:01:20 ---Ma svaka čast tuningu i sve to,vozija san i ja tih nabrijanih skutera i stvarno je gušt,ali što nije bolje za te novce(za koje kupite 50ccm serijski) kupiti neki polovni od 125ccm i od novaca što mislite potrošiti na kit platiti sebi vozački.Kit nije samo kupiti,staviti i voziti.Tu stalno triba ulagati.
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Ako ima novaca za kit,onda ima i za dozvolu :toothy9:
StreetRunner:
--- Citat: Dino - 14 Ožujak, 2007, 18:20:23 ---
--- Citat: roby44 - 14 Ožujak, 2007, 18:06:02 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Ako ima novaca za kit,onda ima i za dozvolu :toothy9:
--- Kraj citata ---
e ovdi te nisan svatija.Prvo ovako,ljudi kupe 50ccm i misle da im je to dovoljno ali nakon nekog vrimena zažele se brže vožnje i većih brzina pa svoj skut friziraju.I to je to
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju