Tehnički kutak > Tuning skutera

runner 2006 godište,tuning

<< < (4/10) > >>

ryder on the storm:
e,još jedna stvar, citao sam negdije da se na motor sa tuning variomatom nemože stavit el. blokada,jel to istina?Jer, ipak bi htio biti legalan.

BlitzMan:

--- Citat: ryder on the storm - 13 Ožujak, 2007, 17:44:49 ---e,još jedna stvar, citao sam negdije da se na motor sa tuning variomatom nemože stavit el. blokada,jel to istina?Jer, ipak bi htio biti legalan.

--- Kraj citata ---

Nije istina, vario nema nikakve veze sa el blokadom

Punisher:

--- Citat: ryder on the storm - 13 Ožujak, 2007, 17:44:49 ---e,još jedna stvar, citao sam negdije da se na motor sa tuning variomatom nemože stavit el. blokada,jel to istina?Jer, ipak bi htio biti legalan.

--- Kraj citata ---
Ima veze sa mehaničkom blokadom jer se na običnom variomatu nalazi neki vrag koji neda variomatu da se širi do kraja, ali kao što ti je BlitzMan rekao nema veze s elektroničkom jer ona (ovisno kako se namjesti) pri određenoj brzini prestaje davati 'punu struju' svjećici i samim time skuter prestaje ubrzavati.

AeRRox:
Izgleda da tek sada shvacam da je tuning vjecno dr..nje po masini i skuteru. A kad krenu problemi... Velika vecina kupi skuter, nafrizira malo se vozi i onda ga proda jer treba dosta uloziti u njega...
Kada se stavi kit najbolje bi bilo da sam radis mjesavinu, ali do dosadi i neugodno je pa kad rokne mjesalica ulja...

Do sada, skuteri koji su nabrali najvise km su Peugeoti Speed fighti srijale, a vidio sam i jednog SYM yeta sa 30000 i jos ide, ali znatno znatno znatno slabije u odnosu na Peugeot... Vecina poznatih brendova ne predje 30000 jer se razbiju, masine se razlete...

Eto tako sam ja primjetio, sve je fino dok je novo. A nisu ludi ovi inzinjeri sto su radili skutere, zato i predju toliko km srijale...kad se stavi kit, dizes mu okretaje i automatski trpe vise dijelovi i nabiru se troskovi i kvarovi, uljna pumpa, vodena, lageri, prijenos se vise grije, veca su opterecenja, kvacilo se pregrijava... najcesce je opravdanje tuninga, da proizvodjac ostavi odredjeni postotak tolerancije sto je i jednim dijelm istina...

Isto tako i za automobile, stavis mu cip i evo 30 konja gre, a on manje trosi bolje ide...a opravdanje je da proizvodjac ostavi toleranciju i oni je iskoriste... najvece je zlo kad to ne sljaka i stvore se problemi, vidio sam i citao iskustva drugih...

AeRRox:

Moram priznati, ali ovo je stvarno istina, da sam najvise skutera marke Baotian, vidio kako ih vlasnici guraju, onak, jos ima vrecicu na sjedalu i moras ga gurati po pjesackoj stazi...

Mislim da je tuning zadovoljstvo koje ima rok trajanja koji nije lako odrediti...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju