Općenito > Retro-skuteri

My Vespa works

<< < (2/4) > >>

etetre:
a kak to farbaš? jesi fino pošmirglal? :)

beetleman:
U Maxmayeru  mi slazu vec gotovu boju po sifri (imam sifru kako sam mitsubishija dao lakirat) i onda ti fino sloze to u sprej! Uzet cu 4-5 sprejeva i to je to.

Sto se tice skidanja boje, ima ona nekakva zelatinska masa za kupit, namazes i ostavis preko noci, boja nabubri i skida se sa djetlom, tako da nema nekog pretjeranog unistavanja lima, a i vespa je ok, nije trula! samo joj mjenjam boju! :)

etetre:
samo nemoj taj sprej predaleko držat (a opet ne nit preblizu) jerbo buš dobil šmirgl-efekt....      a i to ti bas nije dugorocno rješenje, osim ak ne želiš mad-max vespu... 

beetleman:
Znam, imam iskustva s tim, a cuj, to ti je sve u jednom i nemam losa iskustva, prvo sam bio bubrege fino obradio i obojao, i drzali su i po kisi i po snijegu! smjesa im je ok! a vidjet cemo, inace nadam se da cu dobiti onaj kao malo old look efekt! to mi je guba na starim vespama! :)

filiplatinovicz:
Ni jedna boja ne ide na goli lim. treba ga prvo fino obrusit, slijedi temeljni kit, brusni kit, koji se opet brusi pa fini kit na koji dolazi obojenje. bilo bi idealno najprije s minijem, dva tri tanka sloja pa potom s lakom najmanje tri špricanja. Onda bu držal vječno...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju