Općenito > Retro-skuteri
My Vespa works
deba:
e neces vjerovat ali i ja sam prije zime kupio vespu p200e bijelu ruzinavu i neodrzavanu ali sam je sam rastavio do kraja ofarbao u ''ferrari crvenu'' :headbang: i sastavio nazad i sad izgleda ko nova al sam pritom morao mjenjati sajle,rucice i sve i jedan šaraf i maticu jer su bili u banani!imam i slike samo neznam kako ih staviti!
deba:
PS. po slikama vidim da ti je motor jos uvjek gore nije ga problem ni skinut ni vratit a kad je vec sredjujes napravi to kako treba jer ti ispod blatobrana vjerojatno ima hrdje pa i to sredi!
Drnda:
--- Citat: deba - 22 Veljača, 2008, 22:05:24 ---e neces vjerovat ali i ja sam prije zime kupio vespu p200e bijelu ruzinavu i neodrzavanu ali sam je sam rastavio do kraja ofarbao u ''ferrari crvenu'' :headbang: i sastavio nazad i sad izgleda ko nova al sam pritom morao mjenjati sajle,rucice i sve i jedan šaraf i maticu jer su bili u banani!imam i slike samo neznam kako ih staviti!
--- Kraj citata ---
ajde na imageshack, uplaodaj sliku i kada se uploada kopiraj ono prvo "hotlink for forum 1" i to zalijepi u svoj post kada budes pisao :icon_thumright:
eladio:
--- Citat: deba - 22 Veljača, 2008, 22:05:24 ---e neces vjerovat ali i ja sam prije zime kupio vespu p200e bijelu ruzinavu i neodrzavanu ali sam je sam rastavio do kraja ofarbao u ''ferrari crvenu'' :headbang: i sastavio nazad i sad izgleda ko nova al sam pritom morao mjenjati sajle,rucice i sve i jedan šaraf i maticu jer su bili u banani!imam i slike samo neznam kako ih staviti!
--- Kraj citata ---
"oces prodat" ? :redface: :toothy9:
filiplatinovicz:
vejan prodaje... izvrsnu, vrhunski održavanu kod tome horvata...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju