Tehnički kutak > Tuning skutera
problem
Punisher:
--- Citat: el - 14 Ožujak, 2007, 08:20:52 ---hvala!!! sad da ne otvaram novi topic
isto tijekom voznje osijecam lagano trenje u nogama,kao da nesto lagano struze po kotacu...sta bi to moglo biti ;D
--- Kraj citata ---
:icon_scratch: nisam siguran... meni je isto jednom tako bilo i znao sam točno do čega je - naime stavio sam centralni ali koji zapravo nije bio za moj skuter.
Sad ne znam do čega bi tebi to moglo biti... pričekaj ostale da se jave - možda oni znaju rješenje.
cupavi:
Možda nogare? Onaj feder ti ih nateže u jednu stranu pa ih probaj malo nategnut na drugu :dontknow:
Hrastinski:
--- Citat: el - 14 Ožujak, 2007, 08:20:52 ---hvala!!! sad da ne otvaram novi topic
isto tijekom voznje osijecam lagano trenje u nogama,kao da nesto lagano struze po kotacu...sta bi to moglo biti ;D
--- Kraj citata ---
dal ti se to mozda događa kad se vozis ful brzinom ?
StreetRunner:
--- Citat: Hrastinski - 14 Ožujak, 2007, 13:15:35 ---
--- Kraj citata ---
dal ti se to mozda događa kad se vozis ful brzinom ?
--- Kraj citata ---
meni isto pri većin brzinama lagano podrhtava,ništa strašno ali se malo osjeti i to je normalno kod svih skutera i motora.Sad jeli njemu možda neki drugi problem neznan
el:
ma nije da podrhtava,nego se osijeca bas lagano trenje ali ne cijelo vrijeme nego kao da ga prodju "trnci " svaki 3. okretaj kotaca :happy3: :happy6: :happy6: :happy6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju