Tehnički kutak > Tuning skutera
problem
cupavi:
--- Citat: el - 12 Ožujak, 2007, 10:02:36 ---ovak,vozim se oko 85,90...prodjem kojih 10-ak kilometara i onda se skut pocne gusiti i dosta usporava....par puta pustim gas pa ga ponovo dodajem i onda krene normalno...sta bi to moglo biti...
--- Kraj citata ---
Dali ti se to događa kad daš pun gas? Znači voziš se na 2/3 punog gasa i sve 5 kad daš puni ubrza ali se počne se gusit i usporavat, malo ga pustiš i sve normalno? Tako je meni bilo malo sam zašarafio vijak za smjesu 1/4 kruga i promijenio svječicu i radi ko zmaj :toothy9: :toothy9:
:icon_rr:
el:
--- Citat: cupavi - 13 Ožujak, 2007, 00:29:31 ---
--- Citat: el - 12 Ožujak, 2007, 10:02:36 ---ovak,vozim se oko 85,90...prodjem kojih 10-ak kilometara i onda se skut pocne gusiti i dosta usporava....par puta pustim gas pa ga ponovo dodajem i onda krene normalno...sta bi to moglo biti...
--- Kraj citata ---
Dali ti se to događa kad daš pun gas? Znači voziš se na 2/3 punog gasa i sve 5 kad daš puni ubrza ali se počne se gusit i usporavat, malo ga pustiš i sve normalno? Tako je meni bilo malo sam zašarafio vijak za smjesu 1/4 kruga i promijenio svječicu i radi ko zmaj :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
evo i ja sam malo pogledao svijecicu filtere ...karb malo namijesto i dsad radil super ;D ;D ;D
Punisher:
Aj drago mi je da smo ti riješili problem :icon_thumright:
cupavi:
ETO!! :icon_thumright: :icon_thumright:
el:
hvala!!! sad da ne otvaram novi topic
isto tijekom voznje osijecam lagano trenje u nogama,kao da nesto lagano struze po kotacu...sta bi to moglo biti ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju