Tehnički kutak > Tuning skutera

najjaci base kit da mogu vozit sa serijskom radilicom

<< < (4/5) > >>

vpucko:
aahahahahah pogledao je i vidio da je jedan lezaj ok,, a drugi ne valja pa je samo jedan zamjenio... a stavlja due gore na serijsku radilicu :)

lol

al ovo je najjaci dio on je pogledo i vidio da je jedan ko novi

ivanm:
najbolje zamjenit, može original radilica ić ak je nova na base setupu može i na midrace al je igra to, na serijskim radilicama su u pravilu slabe klipnjače, a ak ona pukne to je katastrofa..

animatrix:

--- Citat: smmania - 05 Travanj, 2009, 22:45:51 ---a sad sam se sj#bo uzeo sam bio novi due+ i sad me frka da mi radilica ne profrlji ca ,pas mater ............. radilici sam gledo lezajeve zamjenjen je jedan jedan ko novi,radilica u ok stanju ,masina ima kojih 12000 km (od roxa 98 god.) i sad neam pojma a niko ne zeli mijenja za neki base kit  :'(

--- Kraj citata ---

jel nebi mogao uzeti samo slabiji auspuh tipa zx, i motor ce se vrtiti na nizim okretajima. je da neces iskoristiti potencijal te termogrupe, al neces radilicu spalit...

smmania:

--- Citat: vpucko - 06 Travanj, 2009, 01:20:32 ---aahahahahah pogledao je i vidio da je jedan lezaj ok,, a drugi ne valja pa je samo jedan zamjenio... a stavlja due gore na serijsku radilicu :)

lol

al ovo je najjaci dio on je pogledo i vidio da je jedan ko novi

--- Kraj citata ---

to je napravio ovaj decko od kog sam uzeo masinu sa scooter inside foruma tako mi je on reko da je jedan lezaj otiso i da ga je zamjenio a da je drugi ko novi  ::)

PitBull Aerox:
hahaha, kakvih sve pacijenata ima jbt...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju