Tehnički kutak > Tuning skutera

najjaci base kit da mogu vozit sa serijskom radilicom

<< < (3/5) > >>

PitBull Aerox:
base kitevi su ti svi tu negdje po snazi tako da, nebitno koji ces uzet. replika i due+ nisu ni slicni, a repliku mozes vozit na serijskoj radilici ali u kombinaciji sa slabijim auspuhom. drzat ce ona i sa jacim auspuhom, ali koliko ce ti nitko nemoze rec... :redface:

dino gp1:

--- Citat: PitBull Aerox - 05 Travanj, 2009, 19:41:22 ---base kitevi su ti svi tu negdje po snazi tako da, nebitno koji ces uzet. replika i due+ nisu ni slicni, a repliku mozes vozit na serijskoj radilici ali u kombinaciji sa slabijim auspuhom. drzat ce ona i sa jacim auspuhom, ali koliko ce ti nitko nemoze rec... :redface:

--- Kraj citata ---

Nisu slični jer je replica alu dve karike a 2+ gus, jedna karika, 2+ ima oko 2 ks više...

smmania:
a sad sam se sj#bo uzeo sam bio novi due+ i sad me frka da mi radilica ne profrlji ca ,pas mater ............. radilici sam gledo lezajeve zamjenjen je jedan jedan ko novi,radilica u ok stanju ,masina ima kojih 12000 km (od roxa 98 god.) i sad neam pojma a niko ne zeli mijenja za neki base kit  :'(

gumy:
čekaj, rastavio si blokove i zamjenio samo jedan ležaj?

neer:
hahah to je moj covijek ja sam rastavio blokove pa sastavio  jako je srotalo...dok mi ves nije reko  :toothy3: care sad kad rastavis blokove moras mjenjat i taj novi koji si stavio tak da si sebi podigao troskove za 8otak kuna  :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju