Ostalo > Sportski kutak
formula
Hrastinski:
--- Citat: john_wayne - 21 Ožujak, 2007, 10:21:07 ---čini mi se da će ove godine biti najzanimljivija borba. po meni su tri momčadi sposobne uzeti naslov. To su Ferrari, Mercedes i Renault!
--- Kraj citata ---
Ja mislim da Renault otpada !!!
Punisher:
--- Citat: Hrastinski - 21 Ožujak, 2007, 11:12:48 ---
--- Citat: john_wayne - 21 Ožujak, 2007, 10:21:07 ---čini mi se da će ove godine biti najzanimljivija borba. po meni su tri momčadi sposobne uzeti naslov. To su Ferrari, Mercedes i Renault!
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Također mislim da će se Renault ove sezone prilično shebati.
IZd:
--- Citat: Punisher - 21 Ožujak, 2007, 11:23:25 ---
--- Citat: Hrastinski - 21 Ožujak, 2007, 11:12:48 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Također mislim da će se Renault ove sezone prilično shebati.
--- Kraj citata ---
Ova godina
Ferrari vs McLaren
eladio:
rano je jos predvidjati , ali ferrari i mclaren sigurno ce voditi glavnu rijeci, a ostali mgu eventualno pomrsiti konce malo :happy6:
dakle sto se tice momcadi sve je jasno..
ali sto se tice vozaca sve je otvoreno mi se cini..
ludi hamilton , i massa , sigurno nece samo gledati bez da probaju i oni se dokazati , pogotovo sad u startu sezone :laughing7:
Mr J:
slazem se i veselile bi me borbe kakve su imali Prost i Senna... da 4 vozaca kandidiraju za 1. mjesto...
Ali ipak mi se cini da su Raikonnen i Alonso 1. vozaci a da su ova druga dvojica potpora, ili ti ga wingman...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju