Ostalo > Sportski kutak

formula

<< < (7/9) > >>

Punisher:

--- Citat: aeroman - 19 Ožujak, 2007, 19:08:25 ---Ak je Kimi s Mclarenom onak dobro vozio onda sigurno mu nece bit ravnog u bolidu koji zasluzuje Ferrariu!!!!Ma Mika Hakinen je bio car,jedini se dobro nosio sa shumijem.
Ferrari najjaci ostali gutaju dim iza!!!!
Kimi&Massa Rulez!!!

--- Kraj citata ---
Potpis definitivno na ovo.  :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Kimi je vozio odlično i nitko mu nije ni prišao, pogotovo kad mu radio nije štimao od početka trke - trebalo se i s tim nositi a njemu to očito nije bio prevelik teret.

Massa je stravično 'ribao' i dobro je ekipa na početku trke sastavila taktiku i isplatila se.

L. Hamilton je novi i čini se da zna vozit... svaka mu čast (Alonso je bio očito malo previše egoističan kad ga je na početku trke takoreći pustio da ga pređe.)

Alonso mi se čak najmanje sviđa - nije da imam nešto protiv njega ali mi se čini da ponekad zna gledat s visoka.

eladio:
bmw solidan ..hm..  :frajer:

StreetRunner:
e BMW zaboravija san na njega.A nemaju ni oni sriće baš ali mogli bi ove sezone bit dobri.Ja mislin da će Renault ove godine znatno past jer nemaju ni nekog posebnog vozača a ni bolid jer ipak ove godine mislin da će najveći rivali bit Mclaren i Ferarri

enigma:

--- Citat: StreetRunner - 20 Ožujak, 2007, 19:40:33 ---e BMW zaboravija san na njega.A nemaju ni oni sriće baš ali mogli bi ove sezone bit dobri.Ja mislin da će Renault ove godine znatno past jer nemaju ni nekog posebnog vozača a ni bolid jer ipak ove godine mislin da će najveći rivali bit Mclaren i Ferarri

--- Kraj citata ---

moram reći da se slažem s ovim... :frajer:

john_wayne:
čini mi se da će ove godine biti najzanimljivija borba. po meni su tri momčadi sposobne uzeti naslov. To su Ferrari, Mercedes i Renault! 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju