Tehnički kutak > Tuning skutera
osvjetljenje
Drnda:
uzmi samo plave :icon_thumright:
vktr:
ja imam te 55wata i neznam o čem pričaš, drnda :toothy12:
kad su niski okretaji jedva sve svijetli, isto je bilo i sa 35 watnim, al kad se razvrti onda su skoro pa bijele žarulje al na leru su žute
speed:
--- Citat: vktr - 05 Travanj, 2009, 22:54:14 ---ja imam te 55wata i neznam o čem pričaš, drnda :toothy12:
kad su niski okretaji jedva sve svijetli, isto je bilo i sa 35 watnim, al kad se razvrti onda su skoro pa bijele žarulje al na leru su žute
--- Kraj citata ---
meni normalno svijetle,ne punim intezitetom,oko 10 % manje od max
Drnda:
--- Citat: vktr - 05 Travanj, 2009, 22:54:14 ---ja imam te 55wata i neznam o čem pričaš, drnda :toothy12:
--- Kraj citata ---
lol i ti vajas gluposti. na msnu jedno govoris, ovdje drugo
svijetle stalno bijelo, malo baca na plavo, ali u voznji titra i dash isto tako, skoro pa nema osvjetljenja dasha
i kod kocenja odmah se smani za 40-60% jacina svijetla naprijed
speed:
--- Citat: Drnda-1 - 05 Travanj, 2009, 23:13:05 ---lol i ti vajas gluposti. na msnu jedno govoris, ovdje drugo
svijetle stalno bijelo, malo baca na plavo, ali u voznji titra i dash isto tako, skoro pa nema osvjetljenja dasha
i kod kocenja odmah se smani za 40-60% jacina svijetla naprijed
--- Kraj citata ---
zato jer kod kocenja je veliki pad napona,ja nemam poblema s tim od kad su ledice
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju