Tehnički kutak > Tuning skutera
osvjetljenje
Drnda:
--- Citat: vktr - 05 Travanj, 2009, 00:57:18 ---ne titra nego se trese(vibracije) jedino slabije svjetli na manjim i jače na višim okretajima
--- Kraj citata ---
ne znas o cemu ja govorim, stavi 2 zarulje od 55 w ako su i u tebe 35w pa ces skuziti na sto mislim...i onda pogledaj dashboard u noci...
speed:
--- Citat: Drnda-1 - 05 Travanj, 2009, 13:25:47 ---ne znas o cemu ja govorim, stavi 2 zarulje od 55 w ako su i u tebe 35w pa ces skuziti na sto mislim...i onda pogledaj dashboard u noci...
--- Kraj citata ---
ja imam sijalice od 55 W i otraga su leidce,struje ima taman,jer meni stalno svijetli kratko i u kombinaciji dugo i kratko,drnda je sve tocno rekao,viktor i biker nisu u pravu
Biker(ss):
Znaći oba su h4... :D vidio sam u kauflandu da za 70kn ima kupit jedan par tak bijelih :D
Drnda:
--- Citat: Biker(ss) - 05 Travanj, 2009, 20:49:37 ---Znaći oba su h4... :D vidio sam u kauflandu da za 70kn ima kupit jedan par tak bijelih :D
--- Kraj citata ---
koji je naziv na kutiji u kojoj se nalaze.. ima ih svakakvih verzija, ali ne svijetle sve jednako..
Biker(ss):
zovu se XENON BLUE-SILVER ____ imaju tintu svjetliju(plavu)
XENON BLUE _____ imaju tamniju tintu(plavu)
i navodno su punjene(obije vrste) plinom(xenon) koje povećavaju temperaturu blizu 4500 K (kelvina)
koja je bolja...mislim da je svjetlija...da ce onda vise vuc na bijelo ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju