Tehnički kutak > Styling skutera

kaj s mutavim amortizerima

<< < (2/3) > >>

Mr J:

--- Citat: Aleksandar - 11 Ožujak, 2007, 21:45:24 ---nasao sam rjesenje...  :headbang:

--- Kraj citata ---

podijeli ga s nama

Aleksandar:
Preko opruge treba malo proc srednje finim šmirgl papirom i temeljito oprast opruge i mast i prljavstinju i sve ostalo sa njih

Poslje treba otic u boje i lakove i trazit da ti naprave boju kakvu oces...Vano je da im napomenete da ti unutra malo dodaju elastina i jos neku komponentu...tim postupkom boja postaje otpirnija na uvijanje ,sto pogoduje opruzi na amortizerima...Takoder preko boje mozete roknut i lak bezbojni,u koji isto tako treba dodat malo elastina...

ako su opruge pošmirglane do zeljeza ,onda treba prvo ic i malo temelja da bi se boja mogla primit
prajmer i špric kit

eto..to je to ukratko

Mr J:
to je ok, ali i ova boja koju sam ti spomenuo, za radijatore je elasticna... to ti je kao neka vrsta plastificiranja jer je takva boja... a imas je kupiti u spreju...

Aleksandar:
a gdje to ima za kupit?*ja imslim da ta boja otvrdne i postane kruta kad se fest osusi ..neznam...

Mr J:

--- Citat: Aleksandar - 11 Ožujak, 2007, 23:23:16 ---a gdje to ima za kupit?*ja imslim da ta boja otvrdne i postane kruta kad se fest osusi ..neznam...

--- Kraj citata ---

znas i sam da se radijatori plastificiraju (aluminijski - lipovica), ja sam kupio u petrokovu za bakrene cijevi od grijanja...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju