Tehnički kutak > Styling skutera
kaj s mutavim amortizerima
Aleksandar:
ovak...odlucih se i amortizere zadnje zavrsit .skinuo sam ih i ispolirao ...no kaj s oprugama..htio bih ih u neku boju u crvenu npr ili bijelu..
zanima me sad kakva boja ide za to ili sta,..treba bit neka koja nece pucat pri radu amorizera dakle pri uvijanju i piganju radi pucanja laka..šugi je rreko neka akrilna boja i slicno ja zovem bojei lakove ducan oni vele da za to nisu culi i da to nepostoji :icon_scratch:
dakle sta da radim..a plastificiranje,ne zele radit tako male kolicine ...tj neispalti im se opreuge palstificirat samo gamad..
Mr J:
--- Citat: Aleksandar - 11 Ožujak, 2007, 15:42:04 ---ovak...odlucih se i amortizere zadnje zavrsit .skinuo sam ih i ispolirao ...no kaj s oprugama..htio bih ih u neku boju u crvenu npr ili bijelu..
zanima me sad kakva boja ide za to ili sta,..treba bit neka koja nece pucat pri radu amorizera dakle pri uvijanju i piganju radi pucanja laka..šugi je rreko neka akrilna boja i slicno ja zovem bojei lakove ducan oni vele da za to nisu culi i da to nepostoji :icon_scratch:
dakle sta da radim..a plastificiranje,ne zele radit tako male kolicine ...tj neispalti im se opreuge palstificirat samo gamad..
--- Kraj citata ---
Mislim da bi ti bila dobra boja kao za radijatore...
Ja sam nesto farbao s tom bojom i poslije bude kao plastika/guma!
BiVeR:
teško da nebu pucala boja pri amortizaciji, to moš nabavit boju za farbanje tkanina, pa probat s tim, to bi trebalo izdržat istezanje, a zadnja ti je opcija uzest sunčane naočale s crvenim lečama, i gledat kroz njih amortizere...pa ti budu crveni... :laughing6:
roby44:
:laughing9: :laughing6: :laughing1: :laughing11: ne znaju sta je akrilni sprej...hahaha
kad glupani prodaju svasta. mislim da ti tu nece pomoc sprej, jedino plastificiranje.
Aleksandar:
nasao sam rjesenje... :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju