Općenito > Propisi
Policija me zapisala :|
ivan007:
imo sam isto oko 16 godina kupio sam si jugica i nekoliko se mjeseci vozio bez brige i pameti :laughing7: uhvatila me policija 30km dalje nego gdje zivim i normalno idem na sud.....vozacku nemam(naravno kad sam imo oko 16g) osubnu isto tako nisam izvadio.....auto je neregistriran i odjavljen :toothy3:
na sudu sam dobio sudski ukor za maloljetnika i oko 300kn sutski troskovi :icon_thumright:
Shema:
Najači su mi ovi šta pričaju pričice "joj, stari gadno ti se piše"...i te spike...hahaha...carevi ste...dajte umuknite jednom zauvijek ako niste bili u sličnoj ili istoj situaciji...piše čovik koji ima 21 (slovima DVADESET JEDNU) prekršajnu prijavu u prometu u 2. godine koliko vozim skut...od toga nikad nisam imao položeno, u 70% neregistriran skut, i u 90% bez kacige.
I što je bilo, evo i dan danas sam na svijetu, živ i zdrav, vozim skut, polažem, sve kazne riješio na sudu, jer si maloljetan i nemogu te nikako sprčit da platiš i slično, moš se doslovno sa njima rugati na sudu, jer su i oni sami svjesni da ti nemogu ništa, pa mi je tako sutkinja jednom prilikom rekla kad sam počeo sqat za policajca, "aha, sad te nije briga kad znaš da ti nemožemo ništa jer si maloljetan pa priznaješ bez obzira jel istina"...a ja se nasmija i reka "je"...
Zato dragi, dok si maloljetan jebaji okolo, boli te kita, nemogu ti ništa. :icon_thumright:
YamahaSpy:
Neki lik napisao:
Vidi ja sam 26 puta na sudu bio radi prekrsaja koje kakvih....samo se ne protivi,ne svadjaj,spustaj glavu kao da si neka pickica,i sta god kazu ti se na nekog vadi kao neko ti je rekao da to moze,a vidi ne moze ebiga..... I kad pricas rastezi,bas kao da si gay hehe.....samo budi jadan!!!! Hehe tako i ja a ispred suda moj R1 stoji....
Keky.sb:
--- Citat: Shema - 05 Travanj, 2009, 00:33:43 ---Najači su mi ovi šta pričaju pričice "joj, stari gadno ti se piše"...i te spike...hahaha...carevi ste...dajte umuknite jednom zauvijek ako niste bili u sličnoj ili istoj situaciji...piše čovik koji ima 21 (slovima DVADESET JEDNU) prekršajnu prijavu u prometu u 2. godine koliko vozim skut...od toga nikad nisam imao položeno, u 70% neregistriran skut, i u 90% bez kacige.
I što je bilo, evo i dan danas sam na svijetu, živ i zdrav, vozim skut, polažem, sve kazne riješio na sudu, jer si maloljetan i nemogu te nikako sprčit da platiš i slično, moš se doslovno sa njima rugati na sudu, jer su i oni sami svjesni da ti nemogu ništa, pa mi je tako sutkinja jednom prilikom rekla kad sam počeo sqat za policajca, "aha, sad te nije briga kad znaš da ti nemožemo ništa jer si maloljetan pa priznaješ bez obzira jel istina"...a ja se nasmija i reka "je"...
Zato dragi, dok si maloljetan jebaji okolo, boli te kita, nemogu ti ništa. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
jedno veliko lol na ovo!!!
bio na sudu x puta i dobijem kazni u godini dana koliko i ti u te dvije, a ja vozim motor skoro 6 god, pa opet ne pišem gluposti.
ne mogu ti ništa na sudu???? lol
pa u najboljem slučaju mogu ti naplatiti kaznu koju si i zaslužio, pa se ti bahati tamo. iako si maloljetan, možeš platiti kaznu ako te sudac/inja ne želi pustiti sa ukorom.
Shema:
--- Citat: Keky.sb - 05 Travanj, 2009, 04:57:17 ---jedno veliko lol na ovo!!!
bio na sudu x puta i dobijem kazni u godini dana koliko i ti u te dvije, a ja vozim motor skoro 6 god, pa opet ne pišem gluposti.
ne mogu ti ništa na sudu???? lol
pa u najboljem slučaju mogu ti naplatiti kaznu koju si i zaslužio, pa se ti bahati tamo. iako si maloljetan, možeš platiti kaznu ako te sudac/inja ne želi pustiti sa ukorom.
--- Kraj citata ---
Jel ti triba crtat?
NEMOGU ti naplatiti kaznu, NEMOGU, jer si maloljetan i nemaš prihoda. N E M O G U
A to mi je potvrdia i pandur jednom prilikom kad me štopa ka suvozača na prijateljovom motoru, i piše on meni za kacigu prijavu, a meni se baš žurilo, i ja mu kažem da kao što će sad pisati bezveze kad će me pustiti na sudu kao uvijek do sada, a on "Znam da će te pustiti, tebe ništa ne košta što ti ja napiešm kaznu a ja obavljam svoj posao ;D"
I ovi maloljetnici šta govore dobia sam kaznu 14 000 kn jer me štopa i ostale spike. Niste vi ništa dobili, jer kad ste maloljetni i štopa vas, pandur piše prijavu i vama ništa ne daje, nikakakv papirić za potvrdu da vas je stopalo, nista ne potpisujete i sl, i nedaje vam kazne u obliku novca, jedino će ta kazna doći na kućnu adresu u obliku poziva na sud, dođeš tamo, potvrdiš sve šta sudac kaže, dobar si učenik, u gimnaziji sa 5, treniraš još usput i slično. I adio. Da ti ukor i to je to. A neznam čemu služi taj ukor, da ga pretvoriš u tariguz.
Onaj ko neviruje, evo mu moji podaci, Stipe Dujić, pa ako ima koga u policiji neka provjeri ovu brojku o prekršajima u njihovom kompu, i nek zove sud koliko sam puta kažnjen. LOL
Nisam jedinim, sa prijateljem mi je ista situacija, pretpretprošlu godinu kad je mene tapalo, tapalo je i njega jer smo se uvik skupa vozili...a on ima još pozamašniju brojku od mojih.
Govorim za stari sistem do nove godine. U novoj godini otkad se primjenjuje novi zakon nije ma tapalo pa nemogu reć kako ide procedura, al uskoro da me i štopa nebi imalo šta pisati, a još nekih misec dana može pisat samo vozački, jer kacigu nosim uvik. A i punoljetan sam, pa se ne zajebajen više. Jer će mi sad sve doć na naplatu, ako ne sad onda kad se zaposlim u državnoj firmi ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju