Općenito > Propisi
Policija me zapisala :|
jux-zg:
moguce da izvuces sudski ukor..(ako prije tog nisi bio kaznjavan)
YamahaSpy:
--- Citat: jux-zg - 04 Travanj, 2009, 18:50:00 ---moguce da izvuces sudski ukor..(ako prije tog nisi bio kaznjavan)
--- Kraj citata ---
Nisam bio jos nikad kaznjen. Bili smo par puta u V.G na pisti pa dode lik sa motorom i kaze decki sto radite tu, necu da vas vidim ovdje opet...
te-te-ac:
posto je nase kr pravosude tako .. mozes i nemoras najebat.. sve ovisi ko je sud (mjesto) .. nesudi se nama tu u slavoniji i vama na moru isto..
ne samo prometni zakoni vec i ovi ostali ..
k tome jos nikad nisi kaznjivan ovo ti je wanna be teski ukor i da dobro prodes a moze te napičit s kaznom ko da si coveka ubio.. sto decki kazu cak i do 15tkn i jos k tome nekih plus stavri
jebiga probaj bit u dogovoru i resit , povuc neku vezicu samo nemoj stavit u hr proracun.. jer tom novcu nije mjesto tamo..
srečno :drunken_smilie:
Keky.sb:
kazna ti ovisi o tome koliko si jak motor vozio. ako si 50 ccm, bit će nešto manje jer to spada pod mopede. ovisi još o tome šta je policajajc još zapisao. neimanje prometne kod sebe (500 kn - po starom zakonu, možda se i to promijenilo), svjetla (300 kn), osobna (pojma nemam - mislim 600 kn) itd. ako ti je samo zapisao da nisi položio za mopede, možda se izvučeš na sudu kao što su ti već dečki rekli jer si maloljetan i do sada ne kažnjavan. u svakom slučaju, držim ti fige i samo podvij rep na sudu i možda bude samo ukor.
sretno!
sicanin:
evo ovako ja sam danas išo napravit đir i dolazi jedan policajac na motoru i zaustavlja me(ja ugasio motor prije nego je on došo) i pita on mene vozačku i prometnu kažem ja što će mi kad ne vozim motor.preskočio on to i kaže reci mi broj rege kažem ja nemam.pita on jeli ukraden kažem nije eno mi doma papira,kaže on ok provjerit ću ja broj šasije da vidim jeli ukraden,pogleda on i zapiše,također pita ime oca,moje ime,prebivalište,datum rođenja i zapiše to.na kraju kaže ti se ođe svaki dan voziš kažem ja ne sad sam prvi put se spustio do garaže da ga operem a i sami vidite da je motor ugašen i da ga ne vozim(on popipne rukom mašinu,ona hladna)i kaže dobro ae vozi to doma i ja ga odguro.(nije mi dao nikakav listić niti je spominjo kaznu,a također nisam ništa potpiso)tako da on praktički nema dokaza da sam vozio motor ili bilo šta drugo jer je bio sam a i nema moj potpis.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju