Tehnički kutak > Styling skutera
Naljepnice
dac1:
a imas i njihovu stranicu na netu za one koji neznaju....
http://www.pravi-smjer.hr/
Sugar:
e,ja bi da mi motor drukcije izgleda,dajte neke ideje...
pa kaj imas pet godina?reci koji skuter imas,koje je boje,kakve bi odprilike naljepnice,di bi ih htio stavit,dali zelis neke velike ili samo sitnice,koje boje!
najradje bi ti sad izbriso ovu temu,al necu jer ce mi miljac opet srat :toothy12:
napisi od prilike kaj bi htio,pa bumo ti pomogli
chofus:
gle ovak: nadjes si neku sliku koju zelis na motoru ondeses to na disketi kod nekog ko radi reklame i on ti to ljepo isprinta na naljepnicu tj papir koji si ljepi ili nadjes sliku u CLIPART formatu i onda on to ljepo izreze i naljepis si na motor di oces !!! ili ak ti se ni toneda odes na koridor i nadjes naljke vec gotove za 2 marke !!! :icon_thumright:
ryder on the storm:
--- Citat: Sugar - 12 Ožujak, 2007, 00:07:53 ---e,ja bi da mi motor drukcije izgleda,dajte neke ideje...
pa kaj imas pet godina?reci koji skuter imas,koje je boje,kakve bi odprilike naljepnice,di bi ih htio stavit,dali zelis neke velike ili samo sitnice,koje boje!
najradje bi ti sad izbriso ovu temu,al necu jer ce mi miljac opet srat :toothy12:
napisi od prilike kaj bi htio,pa bumo ti pomogli
--- Kraj citata ---
Ma, mislio sam neke sitnice, npr dainese, akrapovič,malossi,...sam bi ih printao , samo ako netko ima neki link, jer nisam baš našao neke veličine.motor je runner race crveno crni!
Aleksandar:
nemozes to tako prijatelju...ako oces da ti oni prinatju naljepnice,one moraju bit nacrtane u Corelu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju