Tehnički kutak > Styling skutera
Naljepnice
Doomsday:
'eba me pas ako ste vi normalni... oćete besplatno reklamirat te firme, i još ste spremni trošit lovu na te reklame... :laughing7:
Pa šta lipo ne upitate te firme da van DAJU svoj promo materijal, tipa te nalje, pa ih onda zalipite... ipak vi njih tako reklamirate... :dontknow:
Sugar:
to kaj bi si sam printao ti nebi dugo drzalo!
osim ako ne printas na plasticnoj foliji koju nemres oslikavat sa komjutorskim printerom jer ce se isprat cim kapne voda na sliku!
da je to tako jednostavno,svi bi to doma radili,najbolje bi ti bilo da nadjes na netu i to velike rezolucije da je se moze smanjivat i povecavat a da se ne gubi na kvaliteti slike i onda odfuras kod nekog ko radi reklame i slicno,velis koje dimenzije i to je to,imas pravu naljepnicu
osim ako imas doma aparat nekakav da to ispadne kak treba,neznam ni sam kakvi su to strojevi!
Sugar:
--- Citat: Aleksandar - 12 Ožujak, 2007, 16:47:52 ---nemozes to tako prijatelju...ako oces da ti oni prinatju naljepnice,one moraju bit nacrtane u Corelu.
--- Kraj citata ---
mora ako das djubradi kojoj se neda obradit najobicniju jpg sliku
ryder on the storm:
--- Citat: Sugar - 12 Ožujak, 2007, 17:03:59 ---to kaj bi si sam printao ti nebi dugo drzalo!
osim ako ne printas na plasticnoj foliji koju nemres oslikavat sa komjutorskim printerom jer ce se isprat cim kapne voda na sliku!
da je to tako jednostavno,svi bi to doma radili,najbolje bi ti bilo da nadjes na netu i to velike rezolucije da je se moze smanjivat i povecavat a da se ne gubi na kvaliteti slike i onda odfuras kod nekog ko radi reklame i slicno,velis koje dimenzije i to je to,imas pravu naljepnicu
osim ako imas doma aparat nekakav da to ispadne kak treba,neznam ni sam kakvi su to strojevi!
--- Kraj citata ---
Ma mislio sam na laserski, ali možda ću ipak odnesti nekom tko se time bavi
Sugar:
nista od kucnog printera,ako se i nece ispirati onda ce ti brzo izbljediti!
sto se tice naljka od firmi u google odes na slike i upises ime tvrtke i onda napises "logo" naprimjer:"akrapović logo","polini logo"
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju