Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Nova Gradiška.....karting staza

<< < (65/76) > >>

kristijanSR70:
a malagutija cu dat za male pare samo da si pokrijem vozačku A2

igor.sb:

--- Citat: kristijanSR70 - 24 Kolovoz, 2009, 20:11:10 ---necu na cvaju, sr-ka 150 me razocarala ja hocu runnera i to 200vxr za nekih 10 000 kn

--- Kraj citata ---

nisi je ni vozio lol

sad jos reci da ide losije od tvog bivseg sra i u ubrzanju i u krajnjoj  :toothy11:

sta ve ti vxr samo trosak, svaki dio koji ode osim rola nije ispod 400kn, te remen, te sugava menbrana, koliko vidim to je svima ono pod normalno da ode  :dontknow:

morat cemo mi malo popricat  :jerk: :jerk:  :icon_tongue:

na 150ki napravis generalku za 400kn  :laughing6: :laughing6: :laughing6:

veka84sb:
To je pravi izbor ,VXR !  :icon_thumright:
Kristijan ,ma nemoze f15 ispod 40 sec da ga bacis iz aviona.... ::)

Keky.sb:

--- Citat: igor.sb - 24 Kolovoz, 2009, 21:30:46 ---nisi je ni vozio lol

sad jos reci da ide losije od tvog bivseg sra i u ubrzanju i u krajnjoj  :toothy11:

sta ve ti vxr samo trosak, svaki dio koji ode osim rola nije ispod 400kn, te remen, te sugava menbrana, koliko vidim to je svima ono pod normalno da ode  :dontknow:

morat cemo mi malo popricat  :jerk: :jerk:  :icon_tongue:

na 150ki napravis generalku za 400kn  :laughing6: :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---

e momak šta pričaš ti? ne diraj mi runnera. kako odlazi membrana? meni otišla nakon 6 god. pa i vrijeme je da ode jbt. i ti bi strunio da si 6 god u benzinu.  :nono: pajdo igore, nemoj da se moramo pošpanat. ovaj puta vx grize.  :icon_biggrin:

kristijane vxr zakon! pusti ti srku ovo ono, runner rules.  :icon_thumright:

mario_f15:

--- Citat: Keky.sb - 25 Kolovoz, 2009, 01:37:30 ---e momak šta pričaš ti? ne diraj mi runnera. kako odlazi membrana? meni otišla nakon 6 god. pa i vrijeme je da ode jbt. i ti bi strunio da si 6 god u benzinu.  :nono: pajdo igore, nemoj da se moramo pošpanat. ovaj puta vx grize.  :icon_biggrin:

kristijane vxr zakon! pusti ti srku ovo ono, runner rules.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ja
vx(r)   :icon_thumright:
sr :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju