Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Nova Gradiška.....karting staza
Keky.sb:
gdje si pajdo mario? e malo ćemo oftopičarit jel ovo i je offtopic.
de nabrij kristijana da kupi vxr, a onda kada ga negdje skuca (jer je to prejako za njega :binkybaby:) da mi ga proda za siću love za dijelove.
e i kristijane ne se ljutiti, ja se malo šalim, ali ovaj igor to hoće napraviti ako kupiš srku. ma lukav ti je on. e i da, ima neki sr kao tvoj u brodu. ma isti kažem ti. :toothy12:
pa što ga proda j#bo ga ti?
mario_f15:
--- Citat: Keky.sb - 25 Kolovoz, 2009, 01:51:51 ---gdje si pajdo mario? e malo ćemo oftopičarit jel ovo i je offtopic.
de nabrij kristijana da kupi vxr, a onda kada ga negdje skuca (jer je to prejako za njega :binkybaby:) da mi ga proda za siću love za dijelove.
e i kristijane ne se ljutiti, ja se malo šalim, ali ovaj igor to hoće napraviti ako kupiš srku. ma lukav ti je on. e i da, ima neki sr kao tvoj u brodu. ma isti kažem ti. :toothy12:
pa što ga proda j#bo ga ti?
--- Kraj citata ---
haha
ocu
nek on kupi vxra
a meni proda malagutija za neku sicu
pajdo jes ti ziv ?
Keky.sb:
da živ, ko munja čovječe. e samo da nema ispita sada bio bi i bolje.
kristijanSR70:
igore reko sam ti da mi je bio vazan start na sr-ki 150 i da sam se razočaro i sta da ga patim dalje kad mi u startu nevalja nikako....sory al nije mi to to.........
a znam da mogu jeftinije proci kupnjom srke150 al onda opet moram mrdat po njoj jer nevolim onaj mali debeli sic..
skucat se necu,malaguti ce vjerovatno bit prodan za nekih 3000kn (A2) :laughing7: :laughing7:
da sto se tiče 40 sek kazem mogu na sredit da ide, da uložim 1000 eura ali :nono: ...........
veka84sb:
Joj sa 1000 eura bi skinio vrijeme na stazi debelo ispod 40 sec bez puno muke.
Umjetnost je skiniti vrijeme bez 1000 eura...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju