Općenito > Propisi
Tehnički
skoda90:
Tako je imam sve knjizice i kupoprodajni.idem u pon to rijesavat pa cemo vidit.
Edit:podigao sam i onaj papir sto ide uz kupoprodajni da sam oslobodjen poreza.
Sent from my iPhone using Tapatalk
skoda90:
Evo da javim kako je prosla procedura!
Oso prvo na tehnicki i tamo me odjebali.
Oso u MUP i jako kulturna gospodja na salteru uzela sve dokumente skupa sa tablicom i rekla da mi ne moze nista odma rijesit jer je bila potraznja za tablicom i rekla da ce me nazvat za koji dan dok to neko njihov rijesi.
Za 3 dana zovu gotovo sve mogu doci,uzo sve oso na tehnicki obavio ga odma i osiguranje rijesio pa onda oso opet u mup da potvrde nove knjizice na moje ime pa onda opet nazad na tehnicki po tablicu i to je to! izaslo me 800+ kn al bitno da je rijeseno :icon_thumright:
di.ky.73:
Evo ovako
Uplatio sam osiguranje za skuter ali greskom mi tamo pise da tablica ostaje ista a ja sam tablicu izgubio jer skut nije regan 7 godina
Kako doci do nove tablice?
stipe:
pa jesi isao na tehnicki?
jel skuter uopce odjavljen? pretpostavljam da nije, cim si tablicu izgubio...
po meni, sad bi tribao ici na mup prijaviti da je tablica izgubljena i to sve odjaviti, na taj nacin si ajmo reci na nuli, ne dugujes nista i nece te nista traziti
nakon toga ici u stanicu za tehnicki pregled sa skuterom, napraviti tehnicki di ce ti dati broj nove tablice i novu prometnu, nju ces posli ici ovjeriti na mup i vratiti se po tablicu
ne kuzim zasto si radio policu bez tehnickog? uglavnom, kad napravis tehnicki i dobijes papire, pitaj da ti kazu broj tablice, pa idi na osiguranje da to promjene na polici...
nije nista strasno, samo malo vrimena oduzme...
balki:
http://varazdinski.rtl.hr/automobilizam/dvokotaca-sve-manje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju