Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (126/154) > >>

skoda90:
Uzeo sam skuter i vidim da debil nije vratio tablicu 2 godine,da li cu ja moci normalno sa kupoprodajnim napraviti knjizicu na sebe u policiji bez obzira sto on nije vratio tablicu?
U kupoprodajnom naravno treba navest da njemu ostaje tablica....

NRG1997:
Mislin da da, al nisan siguran.. Jedino ako nije kakva ovrha tu onda nema nista od prepisivanja

skoda90:
Napravio sam napokon kupoprodajni ugovor,vlasnik nije odjavio skuter niti vratio tablice (zandji put regan 2014) da li cu ja to moci sve na sebe prepisat u mupu i normalno regat?da li je tko imao takvo ili slicno iskustvo?
Nekom logikom bi ja trebao to vozilo odjavit i prijavit na sebe?nadam se da ce to tako ici jer je vlasnik debil i nemogu od njega nista ocekivat da napravi.

JogFromYamaha:
tebi treba kupoprodajni i njegove ponistene knjizice
ponistene knjizice ti trebaju da bi si u policiji mogao podici potvrdu o izdavanju novih knjizica koje dobivas na tehnickom kao i tablicu koja ide s knjizicama
sad dal ce on vratit tablicu ili nece to je njegova stvar ali da ja ne vratim tablicu i ne odjavim vozilo nakon 3 tjedna mi dolazi kazna
tolko o teksasu u kakvom ti zivis i kak se zakoni ne provode

stipe:

--- Citat: skoda90 - 02 Rujan, 2016, 21:12:22 ---Napravio sam napokon kupoprodajni ugovor,vlasnik nije odjavio skuter niti vratio tablice (zandji put regan 2014) da li cu ja to moci sve na sebe prepisat u mupu i normalno regat?da li je tko imao takvo ili slicno iskustvo?
Nekom logikom bi ja trebao to vozilo odjavit i prijavit na sebe?nadam se da ce to tako ici jer je vlasnik debil i nemogu od njega nista ocekivat da napravi.

--- Kraj citata ---

znaci imas prometnu, tablicu i kupoprodajni? a tehnicki istekao 2014...

idi direkt u stanicu za tehnički pregled, oni ce ti produziti tehnicki i napraviti prijepis, a mup ce ti samo ovjeriti papire...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju