Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (91/154) > >>

neos 123:

--- Citat: Drnda-1 - 14 Srpanj, 2013, 21:11:44 ---Ima li tko iskustva da je na tehnicki dosao sa ruckicama kocnica koje su malo prije kraja odlomljene ili da je poderan sic... da li su vas pustili?

--- Kraj citata ---

ja sve uredno prosao

giannelli:

--- Citat: 3alfa3 - 05 Svibanj, 2013, 10:02:45 ---Ili kao ja....

Dosao na tehnicki sa novim motorom, obavio tehnicki, platio osiguranje (u istoj prostoriji je osiguranje) i otisao kuci. Papire su oni odnijeli na muriju jutro poslije i ja dosao u podne po njih i tablicu.

Sent from my HTC One X

--- Kraj citata ---
to je kao njihova usluga za bolje poslovanje ili kako? nikad me nitko nije ponudio njihvim odlaskom na policiju.  :angry7:

3alfa3:

--- Citat: giannelli - 14 Srpanj, 2013, 23:32:57 ---
--- Citat: 3alfa3 - 05 Svibanj, 2013, 10:02:45 ---Ili kao ja....

Dosao na tehnicki sa novim motorom, obavio tehnicki, platio osiguranje (u istoj prostoriji je osiguranje) i otisao kuci. Papire su oni odnijeli na muriju jutro poslije i ja dosao u podne po njih i tablicu.

Sent from my HTC One X

--- Kraj citata ---
to je kao njihova usluga za bolje poslovanje ili kako? nikad me nitko nije ponudio njihvim odlaskom na policiju.  :angry7:

--- Kraj citata ---

Da, usluga koju ne naplacuju, a mene rijesili visesatne gnjavaze na muriji.

Ironija je da sam nedavno promijenio prebivaliste (zbog toga i osobnu iskaznicu) pa sad ipak moram na muriju po novu prometnu  :icon_biggrin:
Srecom, vozacku mogu imat ovu i ne trebam ju mijenjat zbog toga jer ova nova kosta 150kn + biljezi + slike + sati cekanja

TomTomislav:
Pitanje jedno,al u svezi auta..

Naime auto je regan do druge godine,nedavno je karamboliran i tablice su prenesene na drugi registriran auto..

Sad me zanima šta i kako,samo na tehnicki idem,i po nove tablice i knjizice?

Koliko to kosta?

balicdim:
da li je po ulasku u EU potrebna papirologija homologacije rezo auspuha?

pošto više nema knjižice vozila, već samo prometna dal se to negdje bilježi da nije serijala gore već neki rezo?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju