Općenito > Propisi
Tehnički
TomoRI:
Tako je i kod mene bilo, došao sam na tehnički i samo je ubacio skuter unutra, pregledao broj šasije, stavio na valjke i provjerio brzinu, izvezao ga van te probao tvroću kočnice na ručkama i to je bilo to. Zanimljivo je da uopće nije pali ni žmigavce ni ništa.
stark1:
ima razlike izmedju cajna xenon i tvornickog,nekako ljepse svjetli tvornicki i kuzim na kilometar jel original ili fals, i ne tuce u oci prilikom mimoilazenja,inace svakom cajna xenonu spomenem majku kad se mimoilazimo,jer ubijaju . i da drago mi je da su to poceli kontrolirati
danc00:
--- Citat: gigo_sf2 - 29 Ožujak, 2013, 00:02:47 ---ima razlike izmedju cajna xenon i tvornickog,nekako ljepse svjetli tvornicki i kuzim na kilometar jel original ili fals, i ne tuce u oci prilikom mimoilazenja,inace svakom cajna xenonu spomenem majku kad se mimoilazimo,jer ubijaju . i da drago mi je da su to poceli kontrolirati
--- Kraj citata ---
LOL nemreš znati dal je čajna ili ne ... možeš pretpostaviti, jer nije stvar u ksenonu ko uređaju ili samoj žarulji. Stvar je u faru i načinu kak baca svjetlosni snop na cestu...to je bitno, i zbog toga tebi ide u oči a ne jer je kineski :icon_thumright:
Pa o tome ti govorim, kad je serijski ksenon na novijim autima ne tuče u oći jer se farovi automatski spuste kad lociraju auto u suprotnom smjeru...nema to veze sa ksenonom....problem je samo kaj ljudi stavljaju više od 6000K uz to kaj su im farovi maksimalno dignuti pa su frajeri kad sa kratkim svjetlom osvijetle pola kilometra u krug.
Dam se kladit da na mom autu ne bi ni skužil da imam ksenon :icon_thumright: A kineski je ;D
stark1:
mozda ti imas podesene farove kako spada,a vecina ih nema. stave sijalicu u far i boli ka tuki jel drugi vidi ili ne
danc00:
Točno o tome ti i govorim, čak ti smeta makar i nemaju ksenon...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju