Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (75/154) > >>

steeef:
i treba sve to sjebat..ide mi na k**ra* dok mi majstor dolazi u susret sa kina ksenonima bez leće a to plavo bijelo sranje od svjetla mi para oči.

vanjavk:
Bas gledam zbog cega sve vas tu ruse na tehnickom i uopce se ne cudim  :uuuu:
Htjeo sam ugradit xenon u svog Runnera,a vidim u vecini mijesta ne pustaju,a skidat iprije tehnickog i te stvari pa poslje opet montirat nema smisla?  :icon_scratch: Jedino neka druga sema
Mene konstantno svake godine sa dva Runnera sam bio,imam tvornicko sive zmigavce,sa zaruljicama u boji i lik me skoro rušio zbog nijanse tj intenziteta boje zmigavaca,mislim koji debilizam,jos mi kaze da je to bojano te plastikice,bas traze dlaku u jajetu,pa me za spuh zajeb za Zx-a reko majstore to je sve po ps-u,pa za boju kao jesi ti farbo skut,ja onak ladno reko tako sam ga kupio,samo treba s njima ladno i imat na te provokacije uvijek spreman odgovor,na valcima skut nije iso preko 35km,h pa je frajeru bilo cudno lik se oso "provozat" iza hale stao i trazi budala blokadu na skuteru :thepukokokokokica: ,e reko nes je nac da cijeli dan gledas pošto sam to rijesavo prstenom na variomatu,ne kazem ja svako radi svoj posao,al ovo je cjepidlacenje i to ono provokatorsko s njihove strane,jos frajer na pocetku pregleda pita jel to 180ka  :umroodsmijeha: ...

petarpan:
vi se zalite kaj neide vise xenon, svatko ko vozi NRG bio bi sretan da ima ikakva svjetla  :laughing6: - al zalosno je da je to po propisu iako nevidim pola metra ispred sebeu mrklom mraku

danc00:

--- Citat: efz - 28 Ožujak, 2013, 10:32:35 ---
--- Citat: 3alfa3 - 28 Ožujak, 2013, 10:20:20 ---
--- Citat: efz - 28 Ožujak, 2013, 10:12:45 ---
--- Citat: 3alfa3 - 28 Ožujak, 2013, 10:08:21 ---I na motori.hr se javljaju ljudi da xenon na motoru ne prolazi tehnicki

Sent from my HTC One X

--- Kraj citata ---

Kako gdi  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Problem je ako odes prvo tamo gdje ne prolazi pa se to unasa u sistem i kad odes na mjesto gdje bi to jos i proslo, sumnjam da ce te pustit kad je napomena vec unesena i covjek riskira sankcije ako te pusti jer prakticki mora "sluzbeno" tu napomenu otklonit, a znas kako je kad se "papirologija" upetlja u postupak.
Ako te odma pusti, nema pisanih tragova....

Sent from my HTC One X

--- Kraj citata ---

Bez brige

--- Kraj citata ---

U Mokricama ne puštaju, ti ideš u Trgocentar?

Sent from my HTC One X

3alfa3:
U zg nedavno na jadranskom mostu murija zaustavljala sve (i aute i motore) sa ksenonima.
Bojim se da nema vise zajebancije, drzavna blagajna je prazna i uzima se gdje god se moze

Jbt, rekla mi zenska na tehnickom da obavezno nalijepim naljepnicu jer da i to uredno kaznjavaju.

Sent from my HTC One X

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju