Općenito > Propisi
Tehnički
marko.p:
...da ne otvaram novu temu...vi koji se registrirali nove skutere,znaći bez ičega,samo sa računom....dajte mi to malo objasnite....pošto je skuter nov nemoram na tehnički nego samo u mup po tablicu,knjižicu vozila i prometnu ili treba šta drugo??
Punisher:
--- Citat: speedfight - 07 Srpanj, 2007, 15:55:09 ---...da ne otvaram novu temu...vi koji se registrirali nove skutere,znaći bez ičega,samo sa računom....dajte mi to malo objasnite....pošto je skuter nov nemoram na tehnički nego samo u mup po tablicu,knjižicu vozila i prometnu ili treba šta drugo??
--- Kraj citata ---
naravno da moraš na tehnički, to je obavezna stvar...
Samo ako je skuter nov prvi puta platiš više tehnički ali ti vrijedi dvije godine, slijedeću mislim da samo dođeš po šaru (nisam 100% siguran), sa potvrdom o izvršenom tehničkom ideš na policiju da ti izdaju tablicu.
marko.p:
jasno mi je...jel istina da sa novim skuterom dobiješ samo račun pa s tim na tehnički ili još šta dobijem??
Punisher:
--- Citat: speedfight - 07 Srpanj, 2007, 20:54:01 ---jasno mi je...jel istina da sa novim skuterom dobiješ samo račun pa s tim na tehnički ili još šta dobijem??
--- Kraj citata ---
MIslim da ideš samo s računom, na tehničkom će ti napraviti knjižicu vozila i možda čak prometnu, pa ćeš na policiju da prijaviš skuter i onda opet nazad na tehnički da ti stave pečat na papire (da ti tehnički počinje vrijediti) i tu ćeš najvjerojatnije dobiti i tablicu.
Punisher:
U krajnjem slučaju ti je najbolje otići u stanicu za teh prpregled pa ih pitaš kako procedura ide, lova itd...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju