Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (5/154) > >>

MARINO:
ja sam na tehnickom doso,bez retrovizora,bez nosaca tablice,ne rade zmigavci,drag volan,zadnja kocnica ne radi i proso iz prve... :headbang:
Ok i ako te ne puste 100kn u džep i puste te i bez blokade... :icon_thumright:

Nikon:
heh ja san dosa pic pic i prosa iz prve i 100 kn ulia u rezervar

marko.p:
ja jučer bio na tehničkom....vozim nekih 80 km/h i jedva stanem kod stanice i kaže mi lik da odem doma stavit blokadu pa da se vratim,kažem ja njemu da imam blokadu,on skuter na valjke a ono 44 km/h...nije ništa više gledao,ni lampe,ni žmigavce....samo je mene malo čudno gledao...

Punisher:

--- Citat: speedfight - 05 Srpanj, 2007, 19:21:28 ---ja jučer bio na tehničkom....vozim nekih 80 km/h i jedva stanem kod stanice i kaže mi lik da odem doma stavit blokadu pa da se vratim,kažem ja njemu da imam blokadu,on skuter na valjke a ono 44 km/h...nije ništa više gledao,ni lampe,ni žmigavce....samo je mene malo čudno gledao...

--- Kraj citata ---
Koju imaš onu najobičniju ili ??

A ovo za lika...  :laughing7: :icon_thumright:

marko.p:

--- Citat: Punisher - 06 Srpanj, 2007, 09:24:05 ---
--- Citat: speedfight - 05 Srpanj, 2007, 19:21:28 ---ja jučer bio na tehničkom....vozim nekih 80 km/h i jedva stanem kod stanice i kaže mi lik da odem doma stavit blokadu pa da se vratim,kažem ja njemu da imam blokadu,on skuter na valjke a ono 44 km/h...nije ništa više gledao,ni lampe,ni žmigavce....samo je mene malo čudno gledao...

--- Kraj citata ---
Koju imaš onu najobičniju ili ??

A ovo za lika...  :laughing7: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ma imam onu električnu....uključio sam je prije nego je stavio skuter na valjke....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju