Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (46/154) > >>

Ekysha:

--- Citat: Jump33r - 03 Svibanj, 2011, 15:28:00 ---Da, zamolis ih i onda tu molbu platis.  :toothy12:

--- Kraj citata ---

A dobro, realno gledano kolko moze kostat ta usluga? 50-ak kn  :icon_scratch:

B.E.R.O.:

--- Citat: Ekysha - 03 Svibanj, 2011, 15:44:43 ---A dobro, realno gledano kolko moze kostat ta usluga? 50-ak kn  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Da tako nesta!!!
:icon_thumright:

balicdim:
imam skut kupljen u trećem mjesecu ove godine (novi) i ja sam postao drugi vlasnik po papirima prošli tjedan (rabljeno vozilo) i odem da sredim papirologiju, murja-> stanica tehničkog ->murja-> stanica tehničkog i na kraju osiguranje, tijekom tog nazovimo obilaska sjetim se ja da pitam ove na tehničkom kao:

*kupio sam skuter u prometu od 2011. 3. mjesec, koliko sam upoznat sa procedurom nakon godinu dana nisam dužan ići na valjak iliti tehnički (samo papirologija), ali kao drugi vlasnik mene zanima dal moram ili ne pošto znam da postoji posena tarifa za prvu reg. rabljenog vozila

*na to dobijem ladan odgovor : neznamo

mislim si u sebi jbte ko te zaposli,  glavno da znaju zjebvat u situaciji kad mi sijalica pregori dok je skut na valjku i onda mi ne želi dat prolaznu ocijenu (kao ono daj mi 50kn za pivu da prođeš, a ja se pokupio i otišo kupit sijalicu za 36kn i to još uvatio na akciji i meni ostalo za dvoguzu od osječkog koju sam stavio u gepek i vratio se na tehnički  :laughing7:)

balicdim:
jučer otišo u drugu stanicu za tehnički i dobio odgovor, nema valjka i dodatnih 400kn troškova zbog prvog produljenja rabljenog vozila i administrativnih troškova

*uzela teta knjižicu vozila i prometnu
*kaže nema tehničkog samo papirologija (gledala knjižicu vozila)
*gleda ona u prometnu i čudi se kao da je vidla tuki od metar i kaže imate dva skutera ili
*u stanici gdje sam rješavao prijepis krivo su ispunili prometnu (ostavili od starog skuta podatke a ime od novog)
* :crvenikarton: kazna za neispravne papire da su me papani zaustavili, isključenje iz prometa i svašta nešto

šta sad reći na to, izgubio i vremena i novaca zbog njihove greške i još k tome mene okrivili kao zašto nisam gledao u papire kad su mi ih predali

kici87:
jumper ti je najbolje opisao..bar toga ima tu kod nas! ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju