Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (45/154) > >>

tomovzo666:

--- Citat: wonderkid - 01 Travanj, 2011, 15:24:53 ---vjerojatno imaju ovi na tehnickom ;D

--- Kraj citata ---
svasta si oni dopustaju,da bar prodje onaj zakon za scootere do 50ccm

MaRi0_St:
imam i ja par pitanja ;D s obzirom da imam izrazbijanog baotiana, plastike sastrugane nema desni retrovizor itd i ovo mi je prvi "izlet" na 2 kotača, jel se može proć sa jednim (lijevim) retrovizorom i malo popucanim plastikama :-[

cona_rab:
trebaš imati oba retrovizora,a ako plastike nisu strašno popucane možeš proć  :icon_thumright: (bar tu kod mene)

Ekysha:
Poz nabavio sam ramu od Runnera PureJet 2003god, a cijeli bas cijeli skuter je od Runnera karb 1998god...
Pitanje je dali ce na tehnickom praviti probleme zbog tog sto u papirima pise PureJet,a masina je karb?
U papirima jos pise zuta boja,a moje plastike su crno-crvene...al sam cuo da to nije neki velik problem, da samo zamolim da napisu visebojan,  :hello:

Jump33r:

--- Citat: Ekysha - 03 Svibanj, 2011, 15:15:51 ---Poz nabavio sam ramu od Runnera PureJet 2003god, a cijeli bas cijeli skuter je od Runnera karb 1998god...
Pitanje je dali ce na tehnickom praviti probleme zbog tog sto u papirima pise PureJet,a masina je karb?
U papirima jos pise zuta boja,a moje plastike su crno-crvene...al sam cuo da to nije neki velik problem, da samo zamolim da napisu visebojan,  :hello:

--- Kraj citata ---

Da, zamolis ih i onda tu molbu platis.  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju