Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (29/154) > >>

igor.sb:

--- Citat: mrcina - 19 Ožujak, 2010, 21:08:23 ---a ti bi oko škulje da se smjestiš.

neče iči ove noči

--- Kraj citata ---

neće moći ove noći  :icon_thumright:

marko_zg:
Svasta se prica u temi pa da pitam.... oce me jebat radi zx-a? jel moram stavljat serijski il da ga idem regat sa tim auspuhom i blokadom na variomatu? i btw kad stavim blokadu na variomat motor mi ide prek 60 xd... a sa serijskim auspuhom sa tom istom blokadom nejde prek 55.. kaj bi tu mogo napravit.. ak stavim serijski auspuh cjeli karb rastelat :S a i rolice vjerovatno promjenit :S

mario_f15:

--- Citat: marko_zg - 24 Ožujak, 2010, 13:55:44 ---Svasta se prica u temi pa da pitam.... oce me jebat radi zx-a? jel moram stavljat serijski il da ga idem regat sa tim auspuhom i blokadom na variomatu? i btw kad stavim blokadu na variomat motor mi ide prek 60 xd... a sa serijskim auspuhom sa tom istom blokadom nejde prek 55.. kaj bi tu mogo napravit.. ak stavim serijski auspuh cjeli karb rastelat :S a i rolice vjerovatno promjenit :S

--- Kraj citata ---

ja sam prosao sa zx vec par puta...
tako da mislim da s tim neces imat problema

zasto jednostavno ne stavis el.blokadu i miran si..... :dontknow:
nikad nikakvih problema... :icon_thumright:

DvdAerox:
Evo ako nekog zanima cjena atesta je 1200kn, jucer sam popricao malo vlasnikom onog najpoznatijeg hrvatskog lupa  :) i kaze da je dao auto na atest, i poslje ce mu javit sta sve treba napravit na auto da bi se cudo legalno moglo vozit po cesti, naravno atest je jedno a sve prerade i preinake poslje, drugi racun, a rega neznam kolko ce kostati...

stojo:
Zanima me dali se skuter od 50 ccm može registrirat kao motocikl
pošto imam A kategoriju, a neda mi se svake godine zaj...t sa blokadom
i strahovat od murije
Dali bi u tom slučaju osiguranje i tehnički bilo skuplje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju