Općenito > Propisi
Tehnički
doritos:
bolje skuteri i te prdekalice po gradu , manje guzve ...
uopce nemas kaj raditi po centru opcenito sa autom tako da je skuter mila majka...
radje nek bolje policajci haltaju likove koje sam danas vidio po ljubljanskoj , 2 bmw-a 318i bez rega i jure po ljubljanskoj a murje nigje nema nit nikom nista, bitno da zaustavljaju klince jer je lakse i manje posla s njima...
policija = assholes...
p.s mrcina ne ukljucuje tebe... :laughing7:
mrcina:
a ti bi oko škulje da se smjestiš.
neče iči ove noči
doritos:
--- Citat: mrcina - 19 Ožujak, 2010, 21:08:23 ---a ti bi oko škulje da se smjestiš.
neče iči ove noči
--- Kraj citata ---
yes afkors
mrcina:
of skroz je prtavilno :kvart1: :kvart1: :kvart1:
SPecial:
--- Citat: mrcina - 19 Ožujak, 2010, 20:52:00 ---a jelda zato su im parkinzi puni takvih natjunatih skutera.
bute vidli bu to i kod nas.
--- Kraj citata ---
Hm,da. Puni su skutera,a hiljadarke ne love. Zato dragi maloljetnici i skuterasi policija vam porucuje kupujte sportive od 1000+ ccma i bjezite bez tablica nitko vam nece nista.
A zakon od 110ks za mlade vozace necu ni spominjati. Hajde da su stavili 120 ks,ali 110. U tom rasponu snage mogu birati swifta GTi ili brava 1.6 Dakle,ja vise ne mogu niti svojim novcem kupiti vozilo koje ja zelim jer se je nasao netko tko ce odrediti sto ja smijem sa svojim novcem pod krinkom sigurnosti cestovnog prometa. Nije logicno.
Btw i yugo 45 dovoljan je da ubijes sebe i druge. I nemojte sada seniori napadati mene mislivsi da sam nadobudno dijete nego razmislite o svemu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju