Tehnički kutak > Tuning skutera

Minarelli - stavljanje osiguraca na klip (+ jos neka pitanja)

<< < (3/5) > >>

gokiSP:

--- Citat: Chupsy - 01 Travanj, 2009, 17:42:24 ---ovaj sa slike stavim sa noktom malog prsta na lijevoj nozi kojeg ne režem iz principa

kak bi tek onda stavio malossi C osigurač bez te ušice

--- Kraj citata ---

stavit ga i nije tako tesko ali skinut C osigurac iz klipa koji nema onu rupicu oko osiguraca... :icon_biggrin:

vpucko:
mislim uzmi i jedan kraj zabodi u utor a drugi kraj samo uzmi i gurni unutra upast ce u leziste i cao,,, okreni ga kako ti je gozz rekao

@ goki -> pa vadjenje je barem najlakse uzmes sarafciger i samo podbodes i iscupas... mislim i tak kad ga jednom skines neces ga stavljat opet :) hehe

Aleks:
Hvala svima na trudu, uspio sam, problem je bio u mojim spiccangama, vrh je vec bio dosta potrosen, pa nisu hvatale osigurac kako treba. Posudio sam od susjeda bolje, i uspio sam ih stavit metodom da ih uvrnem unutra kao sto je gozz  i pitaNS opisali (hvala decki).

Jos jedno pitanje:

Minarelli serijala 50ccm, airbox sa lulicom, ako sve stima, hoce li upalit sa diznom 76 (dellorto 16mm).
Naime, sutra cu oprat karb i sve ce bit slozeno, a nemogu cekat diznu 62 da mi dodje, moram to isprobat.  :toothy3:

Bar ce na leru radit?

Drnda:
raditi ce sve ok...

dino_sk:
izvadi lulicu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju