Tehnički kutak > Tuning skutera

Turpijanje pežo blokova?

<< < (6/7) > >>

vktr:

--- Citat: gianelli - 02 Travanj, 2009, 15:12:06 ---pa i nije bas isto.  :toothy3:
cemu turpijat blokove kad cilindar ne zna to iskoristit.

--- Kraj citata ---
a čemu turpijat cilindar kad ne može iskoristit ako se ne turpijaju blokovi :toothy12:

ugl ne bi trebalo bit štete ako malo proširim taj usis,? i onda nek stoji, pa poslje lako mogu slat cilindar hacu pod turpiju

speed:
nema nikakve svrhe kad to sam cyl ne moze iskoristi,a i da cyl isturpijas nema svrhe jer nema rezonantni spuh,tako da ti sve to pada u vodu

vktr:

--- Citat: speed - 02 Travanj, 2009, 15:31:50 ---nema nikakve svrhe kad to sam cyl ne moze iskoristi,a i da cyl isturpijas nema svrhe jer nema rezonantni spuh,tako da ti sve to pada u vodu

--- Kraj citata ---
a niš onda ću ispolirat ispuh i dobro

3alfa3:

--- Citat: vktr - 02 Travanj, 2009, 16:01:32 ---a niš onda ću ispolirat ispuh i dobro

--- Kraj citata ---

I to bez prosirivanja i do visokog sjaja (kad ti je vec dosadno pa hoces nesto radit)

giannelli:
imam pitanje u vezi poliranja blokova iznutra, karter gdje radilica stroji, sta se tocno dobije s tim poliranjem unutar blokova, jel se smanji tempo u blokovima? kad se polira jel potrebno do visokog sjaja ili cisto toliko da bude glatko sve?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju